Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2009. III. 18. Közlemények |
2008
kézi bevitellel, 2009. III. 18. |
M. Amtmann, A. S. Szabo, K. Korany: Application of floral scent analysis in the verification of honey authenticity, JOURNAL OF FOOD PHYSICS, pp. 7-9 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2007
kézi bevitellel, 2009. III. 18. |
Szabó S.A: Élelmiszerek ásványi anyag tartalma. XVII. Nikkel az élelmiszerekben, ÉLELMEZÉSI IPAR, pp. 27-28 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.010 nyelv: magyar
|
2007
kézi bevitellel, 2009. III. 18. |
Szabó S.A., Tolnay P., Szabó G.: Chio Chips termékek összehasonlító érzékszervi vizsgálata., ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK, pp. 79-82 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.020 nyelv: magyar
|
2005
kézi bevitellel, 2009. III. 18. |
A.S. Szabo, M. Csoka, L. Varga: Preservation of different fruits with home-made dehydration., JOURNAL OF FOOD PHYSICS XVII-XVIII, pp. 43-47 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2005
kézi bevitellel, 2009. III. 18. |
Szabó S.A., Csóka M: Egyetemi hallgatók ízfelismerő és ízkülönbség-felismerő képességének vizsgálata, ÉLELMEZÉSI IPAR 59(6-7), pp. 189-191 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.010 nyelv: magyar
|
2002
kézi bevitellel, 2009. III. 18. |
Szabó S.A: Fejlődési irányok az élelmiszerfizikában., ÉLELMEZÉSI IPAR 56(10), pp. 294-296 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.010 nyelv: magyar
|
1999
kézi bevitellel, 2009. III. 18. |
A.S. Szabó, I. László, E. Duska: Application of protein concentrates and amino acid supplements in the nutrition of top lifters, CLINICAL AND EXPERIMENTAL DIABETES, NUTRITION AND METABOLISM 12(2), pp. 181-181 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
1999
kézi bevitellel, 2009. III. 18. |
A.S. Szabó: Food physics as an important part of food science and applied physics, INTERNATIONAL AGROPHYSICS 13(4, pp. 407-409 dokumentum típusa: Könyv/Kézikönyv nyelv: angol
|
1981
kézi bevitellel, 2009. III. 18. |
A.S. Szabó: Study of the boron uptake and distribution in plant samples using a nondestructive prompt-activation technique, ISOTOPENPRAXIS 17(7), pp. 275-278 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.050 nyelv: angol
|
1979
kézi bevitellel, 2009. III. 18. |
A.S. Szabó: Bestimmung des Borgelhaltes in pflanzlichen Lebensmitteln., DIE LEBENSMITTEL-INDUSTRIE 26(12), pp. 549-550 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.050 nyelv: német
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 0 |
|
|