Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. XII. 02. Közlemények |
2023
adattárból, 2023. XII. 02. |
Szakály Z., Soós M., Gál T., Antal E., Pilling R., Szilágyi C.: Az édes íz fogyasztói preferenciái, ÚJ DIÉTA: A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA (2001-) 32: (1) pp. 22-26. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2023
adattárból, 2023. XII. 02. |
Premordia Inda, Gál Timea: Food neophilics’ choice of an ethnic restaurant: The moderating role of authenticity, PLOS ONE 18: (5) e0281453 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. XII. 02. |
Ascaryan Rafinda, Timea Gal: Covid-19 Pandemic and Its Impact on Household Financial Behavior in Indonesia., ORADEA JOURNAL OF BUSINESS AND ECONOMICS 7: (June-July) p. 1. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol
|
2021
adattárból, 2023. XII. 02. |
Premordia Inda, Gál Timea: Dear Customer, Thank You for Your Review: The Service Failure-recovery Dyadic Interactions in the Restaurant Industry, INTERNATIONAL REVIEW OF MANAGEMENT AND MARKETING 11: (3) pp. 49-57. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2023. XII. 02. |
Premordia Inda, Gál Tímea: Negative online customer reviews in restaurant dining experience: what are the determining factors of service failure affecting behavioral intentions?, NETWORK INTELLIGENCE STUDIES 9: (17) pp. 69-83. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2023. XII. 02. |
Szakály Zoltán, Kovács Bence, Szakály Márk, Nagy-Pető Dorka T., Gál Tímea, Soós Mihály: Examination of the Eating Behavior of the Hungarian Population Based on the TFEQ-R21 Model, NUTRIENTS 12: (11) pp. 1-19. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 7 nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2023. XII. 02. |
Gál Tímea, Popovics Péter, Árváné Ványi Georgina: Learning motivations, styles and expectations of students – a survey at the University of Debrecen, APSTRACT - APPLIED STUDIES IN AGRIBUSINESS AND COMMERCE 1-2: pp. 41-46. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2023. XII. 02. |
Árváné Ványi Georgina, Márton Mónika, Gál Tímea: A coaching szemlélet stratégiai szintű alkalmazásának lehetőségei, INTERNATIONAL JOURNAL OF ENGINEERING AND MANAGEMENT SCIENCES / MŰSZAKI ÉS MENEDZSMENT TUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK 3: (3) pp. 1-13. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar URL |
2018
adattárból, 2023. XII. 02. |
Gál Tímea, Kovács Bence, Árváné Ványi Georgina: Heutagógiai módszerek alkalmazása a vállalkozói képzésekben, INTERNATIONAL JOURNAL OF ENGINEERING AND MANAGEMENT SCIENCES / MŰSZAKI ÉS MENEDZSMENT TUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK 3: (4) pp. 364-373. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar URL |
2013
adattárból, 2023. XII. 02. |
Gal T, Nagy L, David L, Vasa L, Balogh P: Technology planning system as a decision support tool for dairy farms in Hungary, ACTA POLYTECHNICA HUNGARICA 10: (8) pp. 231-244. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 35 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 44 |
|
|