Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Hallgatói adatlap
 Nyomtatási kép
Személyes adatok
név Tóth András József
születési év 1980
intézmény neve Szent István Egyetem
doktori iskola SzIE Gazdálkodás és Szervezéstudományok Doktori Iskola
Elérhetőségek
drótpostacím andras.tothindere.hu
saját honlap
saját honlap (angol)
Témavezetés
témavezető Illés Bálint Csaba
vezetés módja egyéni
fokozat PhD
a képzés kezdete 2014
az abszolutórium megszerzésének várható ideje (év, hónap) 2017/08
Közlemények
2015

András Bittsánszky, András J Tóth, Csaba Bálint Illés, Anna Dunay: Knowledge and Practice in Food Safety Processes: A Case Study on Hungarian School Catering, INTERNATIONAL JOURNAL OF INNOVATION AND LEARNING 18: (3) pp. 380-396.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2015

Tóth András, Bittsánszky András, Dunay Anna, Lehota József, Illés Bálint Csaba: Élelmiszerbiztonság menedzsment az iskolai konyhákon, In: Szerk.: Könyves Erika, Szerk.: Lehota József A fogyasztói magatartás vizsgálata a gasztronómiában. Debrecen: Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, 2015. pp. 143-162.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
nyelv: magyar
2015

Dunay Anna, Bittsánszky András, Tóth András József, Illés Bálint Csaba: Minőség az iskolai étkeztetésben, ÉLELMISZER, TÁPLÁLKOZÁS ÉS MARKETING 11: (1-2) pp. 17-22.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
URL 
2014

Bittsánszky András, Tóth J András, Illés Bálint Csaba: Knowledge Management of Kitchen Workers in School Catering Programmes, In: Szerk.: Csaba Bálint Illés, Szerk.: Anna Dunay, Szerk.: Anna Slocinska New Trends in Management in the 21st Century. Czestochowa: Czestochowa University of Technology, 2014. pp. 383-395.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
nyelv: angol
2014

Tóth András J, Bittsánszky András: A comparison of hygiene standards of serving and cooking kitchens in schools in Hungary, FOOD CONTROL 46: pp. 520-524.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2014

Illés Bálint Csaba, Tóth András J, Bittsánszky András: The Role of Knowledge and Technology in Food Safety at School Catering Services in Hungary, ANNALS OF THE POLISH ASSOCIATION OF AGRICULTURAL AND AGRIBUSINESS ECONOMISTS 16: (4) pp. 115-121.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
Teljes szöveg 
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
 
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
 
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
 
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
 

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2318 ( 2016. XI. 26. )