Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2016. V. 09.
Személyes adatok
név Kun-Farkas Gabriella
születési év 1972
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témavezető)
Elérhetőségek
drótpostacím kun-farkas.gabriellaetk.szie.hu
telefonszám +36 1 305-7639
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2007
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Budapesti Corvinus Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2007 - Szent István Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Koren Dániel (PhD) (2018/08)  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület söripari technológia fermentációs eljárások
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
Közlemények
2015

Kun-Farkas Gabriella, Kun Szilárd, Kiss Zsuzsanna, Hegyesné Vecseri Beáta: Modeling of Low-alcoholic Beer Production with Immobilized Cell Technique, ACTA MICROBIOLOGICA ET IMMUNOLOGICA HUNGARICA 62: (Suppl.1) p. 52.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2015

Hong Li, Fang Lui, Gabriella Kun-Farkas, Zsuzsanna Kiss: Quantitative Analysis of Flavor Volatiles in Beer Using Headspace Solid-Phase Microextraction and Gas Chromatography-Flame Ionization Detection (HS-SPME-GC-FID), JOURNAL OF THE AMERICAN SOCIETY OF BREWING CHEMISTS 73: (3) pp. 261-265.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2015

Hong Li, Xinglin Han, Fang Lui, Gabriella Kun-Farkas, Zsuzsanna Kiss: Simple HPLC Method for Determ ining the Glycerol Content of Beer, JOURNAL OF THE AMERICAN SOCIETY OF BREWING CHEMISTS 73: (4) pp. 314-317.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2015

Hong Li, Fang Lui, Gabriella Kun-Farkas, Zsuzsanna Kiss: Technological Factors Influencing Buffering Capacity of Wort, JOURNAL OF THE AMERICAN SOCIETY OF BREWING CHEMISTS 73: (3) pp. 236-239.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2013

Joó Áron, Kun Szilárd, Kun-Farkas Gabriella: Effect of lactic acid bacteria in combination with yeast on fermentation of wort, ACTA ALIMENTARIA 42: (Supplement) pp. 27-36.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2013

Sebestyén A, Kiss Z, Vecseri-Hegyes B, Kun-Farkas G, Hoschke A: Experiences with laboratory and pilot plant preparation of millet and buckwheat beer, ACTA ALIMENTARIA 42: (SUPPL. 1) pp. 81-89.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2011

Kiss Zs, Vecseri-Hegyes B, Kun-Farkas G, Hoschke Á: Optimization of malting and mashing processes for the production of gluten-free beers, ACTA ALIMENTARIA 40: (Suppl 1) pp. 67-78.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2008

Farkas Gabriella, Kiss Zsuzsanna, Hegyesné Vecseri Beáta, Hoschke Agoston: Investigation of the interaction of Saccharomyces and non-Saccharomyces yeast strains, ACTA MICROBIOLOGICA ET IMMUNOLOGICA HUNGARICA 55: (2) p. 264.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2005

Farkas Gabriella, Rezessyné Szabó Judit, Zákány Ferenc, Hoschke Agoston: Interaction of Saccharomyces and non-Saccharomyces yeast strains in an alcoholic fermentation process, ACTA ALIMENTARIA 34: (1) pp. 81-90.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
2005

Hegyesné Vecseri Beáta, Farkas Gabriella, Utassy Roland, Panyik Gáborné: Elaboration of the technology for the production of bierbrand in a pilot plant, JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING 111: (1) pp. 11-19.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
0
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
0
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
0 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
0

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2318 ( 2016. XI. 26. )