Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2016. V. 02.
Személyes adatok
név Batáné Vidács Ildikó
születési év 1970
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témavezető)
Elérhetőségek
drótpostacím i.vidacscfri.hu
telefonszám +36 30 519-5768
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2002
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Szent István Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
1993 - Agrár-környezettudományi Kutatóintézet, Nemzeti Agrárkutatási és Innov. Központ (további intézmény)
további (tudományos főmunkatárs)
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
Kosztik Judit (PhD) (2018/08)  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület hagyományos és molekuláris mikrobiológiai, kombinált kezelések, tejsavbaktériumok, pro- és prebiotikumok, mikotoxin bontás
jelenlegi kutatásainak tudományága bio-, környezet- és vegyészmérnöki tudományok
élelmiszertudományok
Közlemények
2016

É Kónya, E Szabó, I Bata-Vidács, T Deák, M Ottucsák, N Adányi, A Székács: Quality management in spice paprika production as a synergy of internal and external quality measures, International Journal of Biological, Biomolecular, Agricultural, Food and Biotechnological Engineering 10: (3) pp. 160-166.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2015

Bata-Vidács I, Baka E, Csernus O, Tóth Á, Varga S, Kukolya J, Sós E: Isolation and identification of lactic acid bacteria from faeces samples of exotic animals of the Budapest Zoo and Botanical Garden, In: Szerk.: Molnár V, Szerk.: Liptovszky M, Szerk.: Kertész P, Szerk.: Koroknai V, Szerk.: Sós E Vad- és egzotikus állatok szaporodásbiológiája, állatkerti tenyészprogramok – fiatal- és növendék állatok betegségei [Reproductive Biology of Wild and Zoo Animals, Conservation Breeding Programs; Diseases of Young and Growing Animals]. Budapest: Magyar Vad- és Állatkerti Állatorvosok Társasága, Fővárosi Állat- és Növénykert, 2015. p. 63. 1 p.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2013

O Csernus, I Bata-Vidács, J Farkas, J Beczner: Effects of environmental conditions on growth of Aspergillus niger and Penicillium expansum, ACTA ALIMENTARIA 42: (2) pp. 640-648. pp. 640-648.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2013

Szilvia Pintér, Ildikó Bata-Vidács, Judit Beczner: Epiphytic microbiota of sour cherry (Prunus cerasus) in integrated and organic growing, ACTA ALIMENTARIA 42: (4) pp. 618-630.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2013

Ildikó Bata-Vidács, Nóra Adányi, Judit Beczner, József Farkas, András Székács: Nanotechnology and microbial food safety, In: A Mendez, Vilas Microbial pathogens and strategies for combating them: science, technology and education. Spain: Formatex Research Center, 2013. pp. 155-169. (3.)
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
nyelv: angol
2009

Beczner Judit, Batáné Vidács Ildikó: Microbiology of plant foods and related aspects, ACTA ALIMENTARIA 38: (Suppl.) pp. 99-115.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 5
nyelv: angol
2003

Beczner Judit, Batáné Vidács Ildikó, Szerdahelyi Emőke, Fonberg-Broczek M: The effect of irradiation, heat and high pressure on bacterial spores, ACTA ALIMENTARIA 32: pp. 67-78.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
2002

Farkas J, Andrassy E, Beczner J, Vidacs I, Meszaros L: Utilizing Luminometry For Monitoring Growth of Listeria Monocytogenes in Its Liquid or Gelified Monocultures And Cocultures With "acid-only" Lactococcus Lactis, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY 73: (2-3) pp. 159-170.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 5
nyelv: angol
2002

Cserhalmi Zsuzsanna, Batáné Vidács Ildikó, Beczner Judit, Czukor Bálint: Inactivation of Saccharomyces cerevisiae and Bacillus cereus by pulsed electric fields technology, INNOVATIVE FOOD SCIENCE& EMERGING TECHNOLOGIES 3: pp. 41-45.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 52
nyelv: angol
DOI 
1998

Batáné Vidács Ildikó, Beczner Judit: Comparison of media for enumeration of Clostridium sporogenes PA 3679/S by conductance measurement, ACTA ALIMENTARIA 27: (1) pp. 77-85.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:67 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
27
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
68
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
0 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
74

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2318 ( 2016. XI. 26. )