Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2016. VIII. 09.
Személyes adatok
név Andrássyné Baka Gabriella
születési év 1966
intézmény neve
doktori iskola
KE Állattenyésztési tudományok Doktori Iskola (témavezető)
Elérhetőségek
drótpostacím andrassy.gabriellake.hu
telefonszám +36 30 270-4336
mobiltelefon száma +36 30 270-4336
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2004
fokozat tudományága állattenyésztési tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Kaposvári Egyetem Állatudományi Kar
Jelenlegi munkahelyek
2001 - Kaposvári Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Szabó Viola (PhD) (2020/08)  ÁTDI-KE
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Fő kutatási területem az állati és növényi eredetű élelmiszerek érzékszervi minőségének műszeres vizsgálatokra, valamint human érzékszervi bírálatokra alapozott analízise.
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
Közlemények
2015

A Almasi, B G Andrassyne, G Milisits, P O Kustosne, Z Suto: Effects of different rearing systems on muscle and meat quality traits of slow- and medium-growing male chickens, BRITISH POULTRY SCIENCE 56: (3) pp. 320-324.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2014

J Nagy, Gy Bázár, P Horn, G Andrássy-Baka, D Mezőszentgyörgyi, A Szabó, T Somogyi, R Romvári: Investigating venison sausages by means of human sensory panel and electronic nose, ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS 18: (1) pp. 76-86.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2013

Varga D, Ifj Horváth Z, Horváth Z, Andrássyné Baka G, Szabó A: Dió törtszem etetésének hatása ponty (Cyprinus carpio L.) filé húsminőségére, zsírsav összetételére és fogyasztói megítélésére, ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS 17: (1) pp. 41-49.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
URL 
2012

Almási A, Baka-Andrássy G, Budai Z, Pőcze Kustos O, Fülöp T, Sütő Z: Investigation of colour, texture and organoleptic properties of retailed conventional and organic chicken breast in Hungary, ACTA AGRICULTURAE SLOVENICA 100: (SUPPL.3) pp. 287-290.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
2012

Szabó A, Romvári R, Áprily Sz, Andrássyné Baka G, Toldi M, Kacsala L, Rekedtné Fekete E, Vajda T: A hízott libamáj zöld színhibája, BAROMFI ÁGAZAT: BAROMFI- ÉS NYÚLTENYÉSZTŐK LAPJA 12: (4) pp. 64-67.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2010

Milisits Gábor, Kovács E, Kustosné Pőcze Olga, Ujvári Lajosné, Taraszenkó Zsuzsa, Locsmándi László, Szabó András, Andrássyné Baka Gabriella, Jekkel G, Romvári Róbert, Sütő Zoltán: A tojásösszetétel, a keltethetőség és a kikelő madarak fejlődése közötti összefüggések in vivo vizsgálata Cobb 500 és Ross 308 húshibridekkel, ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 59: (5-6) pp. 333-346.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2009

Szabó A, Bázár Gy, Andrássy-Baka G, Locsmándi L, Romvári R: A near infrared spectroscopic (NIR) approach to estimate quality alterations during prolonged heating of lard, ACTA ALIMENTARIA 38: (1) pp. 97-106.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
DOI 
2009

Bázár György, Kövér György, Locsmándi László, Andrássy-Baka Gabriella, Romvári Róbert: Identification of traditionally reared Mangalica pig’s meat by near infrared spectroscopy using generalized partial least squares in open source R Project – a feasibility model study, JOURNAL OF NEAR INFRARED SPECTROSCOPY 17: (3) pp. 119-125.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
Teljes szöveg 
2005

Locsmandi L, Romvari R, Bogenfurst F, Szabo A, Molnar M, Andrassy Baka G, Horn P: In vivo studies on goose liver development by means of computer tomography, ANIMAL RESEARCH 54: (2) pp. 135-145.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
DOI 
2003

Andrassy Baka G, Romvari R, Suto Z, Szabo A, Horn P: Comparative Study of The Body Composition of Different Turkey Genotypes by Means of CT (short Communication), ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 46: (3) pp. 285-292.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 6
nyelv: angol
Teljes szöveg 
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:17 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
48
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
58
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
0 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
58

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2318 ( 2016. XI. 26. )