Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Hallgatói adatlap
 Nyomtatási kép
Személyes adatok
név Izsó Eszter
születési év 1988
intézmény neve Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
doktori iskola BME Oláh György Doktori Iskola (Kémia és Vegyészmérnöki tudományok)
Témavezetés
témavezető Gergely Szilveszter
vezetés módja egyéni
fokozat PhD
a képzés kezdete 2013
az abszolutórium megszerzésének várható ideje (év, hónap) 2016/08
Közlemények
2015

Gergely S, Izso E, Salgo A: Comparison of Different Types of Near Infrared (NIR) Instruments in Ability to Measure Alkaloids in Capsule of Poppy (P. somniferum), PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING 59: (4) pp. 277-282.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2015

Mónika Bartalné-Berceli, Eszter Izsó, Szilveszter Gergely, András Salgó: Bread Quality Improvement with Special Novel Additives, INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL VETERINARY AGRICULTURAL AND FOOD ENGINEERING 9: pp. 556-561.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2015

Eszter Izsó, Mónika Bartalné-Berceli, Szilveszter Gergely, András Salgó: Off-Line Detection of “Pannon Wheat” Milling Fractions by Near-Infrared Spectroscopic Methods, INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL VETERINARY AGRICULTURAL AND FOOD ENGINEERING 9: pp. 627-631.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2013

Berceli Mónika, Izsó Eszter, Gergely Szilveszter, Jednákovits Andrea, Szilbereky Jenő, Salgó András: Short term seed germination – a novel technology innovation of food additive, In: Szerk.: Dalmadi I, Szerk.: Engelhardt T, Szerk.: Bogó-Tóth Zs, Szerk.: Baranyai L, Szerk.: Bús-Pap J, Szerk.: Mohácsi-Farkas Cs Food Science Conference 2013 - With research for the success of Darányi Program: Book of proceedings. Budapest: Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, 2013. pp. 192-195.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2013

Izsó Eszter, Berceli Mónika, Gergely Szilveszter, Salgó András: Detection of Milling Fraction of Cereals by Infrared Spectroscopic and Microscopic Methods, In: Szerk.: Dalmadi I, Szerk.: Engelhardt T, Szerk.: Bogó-Tóth Zs, Szerk.: Baranyai L, Szerk.: Bús-Pap J, Szerk.: Mohácsi-Farkas Cs Food Science Conference 2013 - With research for the success of Darányi Program: Book of proceedings. Budapest: Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, 2013. pp. 208-211.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
 
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
 
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
 
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
 

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2318 ( 2016. XI. 26. )