Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2022. VII. 05. Közlemények |
2022
adattárból, 2022. VII. 04. |
Kotogán Alexandra, Furka Zsófia Terézia, Kovács Tamás, Volford Bettina, Papp Dóra Anna, Varga Mónika, Huynh Thu, Szekeres András, Papp Tamás, Vágvölgyi Csaba, Mondal Keshab Chandra, Kerekes Erika Beáta, Takó Miklós: Hydrolysis of Edible Oils by Fungal Lipases: An Effective Tool to Produce Bioactive Extracts with Antioxidant and Antimicrobial Potential, FOODS 11: (12) 1711 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2022. VII. 04. |
Volford Bettina, Varga Mónika, Szekeres András, Kotogán Alexandra, Nagy Gábor, Vágvölgyi Csaba, Papp Tamás, Takó Miklós: β-Galactosidase-Producing Isolates in Mucoromycota: Screening, Enzyme Production, and Applications for Functional Oligosaccharide Synthesis, JOURNAL OF FUNGI 7: (3) 229 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2022. VII. 04. |
Takó M, Zambrano C, Kotogán A, Kerekes EB, Papp T, Krisch J, Vágvölgyi Cs: Fermentative and enzyme-assisted production of phenolic antioxidants from plant residues, In: Thatoi, H; Das Mohapatra, PK; Mohapatra, S; Mondal, KC (szerk.) Microbial Fermentation and Enzyme Technology, CRC Press - Taylor and Francis Group (2020) pp. 175-193. dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2022. VII. 04. |
Takó M, Kerekes EB, Zambrano C, Kotogán A, Papp T, Krisch J, Vágvölgyi Cs: Plant Phenolics and Phenolic-Enriched Extracts as Antimicrobial Agents against Food-Contaminating Microorganisms, ANTIOXIDANTS 9: (2) 165 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk független idéző közlemények száma: 80 nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2022. VII. 04. |
Zambrano C, Kerekes EB, Kotogán A, Papp T, Vágvölgyi C, Krisch J, Takó M: Antimicrobial activity of grape, apple and pitahaya residue extracts after carbohydrase treatment against food-related bacteria, LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 100: pp. 416-425. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 19 nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2022. VII. 04. |
Zambrano C, Kotogán A, Bencsik O, Papp T, Vágvölgyi Cs, Mondal KC, Krisch J, Takó M: Mobilization of phenolic antioxidants from grape, apple and pitahaya residues via solid state fungal fermentation and carbohydrase treatment, LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 89: pp. 457-465. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 31 nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2022. VII. 04. |
Kotogán A, Zambrano C, Kecskeméti A, Varga M, Szekeres A, Papp T, Vágvölgyi Cs, Takó M: An organic solvent-tolerant lipase with both hydrolytic and synthetic activities from the oleaginous fungus Mortierella echinosphaera, INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES 19: (4) 1129 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 9 nyelv: angol URL |
2017
adattárból, 2022. VII. 04. |
Takó M, Kotogán A, Papp T, Kadaikunnan S, Alharbi NS, Vágvölgyi Cs: Purification and properties of extracellular lipases with transesterification activity and 1,3-regioselectivity from Rhizomucor miehei and Rhizopus oryzae, JOURNAL OF MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 27: (2) pp. 277-288. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 22 nyelv: angol URL |
2016
adattárból, 2022. VII. 04. |
Kotogán A, Kecskeméti A, Szekeres A, Papp T, Chandrasekaran M, Kadaikunnan S, Alharbi NS, Vágvölgyi C, Takó M: Characterization of transesterification reactions by Mucoromycotina lipases in non-aqueous media, JOURNAL OF MOLECULAR CATALYSIS B-ENZYMATIC 127: pp. 47-55. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 9 nyelv: angol URL |
2014
adattárból, 2022. VII. 04. |
Kotogán A, Németh B, Vágvölgyi Cs, Papp T, Takó M: Screening for extracellular lipase enzymes with transesterification capacity in Mucoromycotina strains, FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 52: (1) pp. 73-82. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 33 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 205 |
|
|