Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Hallgatói adatlap
 Nyomtatási kép
Személyes adatok
Engelhardt Tekla
név Engelhardt Tekla
születési év 1986
intézmény neve Szent István Egyetem
doktori iskola SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola
Témavezetés
témavezető Mohácsiné Farkas Csilla
társ témavezető Kiskó Gabriella
vezetés módja társ
fokozat PhD
a képzés kezdete 2011
abszolutóriumot szerzett (év, hónap) 2014/08
a fokozatszerzés éve 2016
diszertáció az értekezés tézisei (magyar)az értekezés tézisei (angol nyelven)az értekezés
a védés adatai védés
Jelenlegi munkahelyek
2014 - Szent István Egyetem
további (egyetemi tanársegéd)
Közlemények
2016

Engelhardt Tekla, Ágoston Réka, Belák Ágnes, Mohácsiné Farkas Csilla, Kiskó Gabriella: The suitability of the ISO 11290-1 method for the detection of Listeria monocytogenes, LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 71:
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2016

Szabó L, Tóth T, Engelhardt T, Rácz G, Mohácsi-Farkas Cs, Takács E, Wojnárovits L: Change in hydrophilicity of penicillins during advanced oxidation by radiolytically generated OH compromises the elimination of selective pressure on bacterial strains, SCIENCE OF THE TOTAL ENVIRONMENT 551–552:
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2015

Tekla Engelhardt, Helena Albano, Gabriella Kiskó, Csilla Mohácsi-Farkas, Paula Teixeira: Antilisterial activity of bacteriocinogenic Pediococcus acidilactici HA6111-2 and Lactobacillus plantarum ESB 202 grown under pH and osmotic stress conditions, FOOD MICROBIOLOGY 48:
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
DOI 
2015

Engelhardt Tekla, Szakmár Katalin, Kiskó Gabriella, Mohácsi-Farkas Csilla, Reichart Olivér: Combined effect of NaCl and low temperature on antilisterial bacteriocin production of Lactobacillus plantarum, In: Szerk.: Engelhardt Tekla, Szerk.: Dalmadi István, Szerk.: Baranyai László, Szerk.: Mohácsi-Farkas Csilla Food Science Conference 2015 - Integration of science in food chain: Book of proceedings. Budapest: Corvinus University of Budapest, 2015. pp. 65-68.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2013

Engelhardt T, Albano H, Kiskó G, Mohácsi-Farkas Cs, Teixeira P: Characterization of two bacteriocins active against Listeria species produced by Lactobacillus plantarum and Lactobacillus sakei, In: Szerk.: Dalmadi I, Szerk.: Engelhardt T, Szerk.: Bogó-Tóth Zs, Szerk.: Baranyai L, Szerk.: Bús-Pap J, Szerk.: Mohácsi-Farkas Cs Food Science Conference 2013 - With research for the success of Darányi Program: Book of proceedings. Budapest: Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, 2013. pp. 23-26.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2012

Engelhartd T, Ágoston R, Kiskó G, Mohácsiné Farkas Cs: Listeria monocytogenes hagyományos módszerrel való kimutatásának problémái, KONZERVÚJSÁG LVIV: (3-4)
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
 
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
 
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
 
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
 

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2318 ( 2016. XI. 26. )