Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2016. IX. 02.
Személyes adatok
Gere Attila
név Gere Attila
születési év 1987
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (oktató)
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Szent István Egyetem
Elérhetőségek
drótpostacím gere.attilaetk.szie.hu
telefonszám +36 1 305-7351
mobiltelefon száma +36 20 278-6768
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2016
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Szent István Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2016 - Szent István Egyetem
további (egyetemi tanársegéd)
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
Kutatás
kutatási terület Humán szemmozgásra ható tényezők szemkamerás vizsgálata, élelmiszerek fogyasztói elfogadása, fogyasztói termékfejlesztés, külön hangsúlyt fektetve a rovarokból készült élelmiszerekre.
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
Közlemények
2016

D Radványi, A Gere, L Sipos, S Kovács, Zs Jókai, P Fodor: Discrimination of Mushroom disease related mould species based solely on unprocessed chromatograms, JOURNAL OF CHEMOMETRICS 30: pp. 197-202.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2016

Gere A, Danner L, Antoni N d, Kovács S, Dürrschmid K, Sipos L: Visual attention accompanying food decision process: an alternative approach to choose the best model, FOOD QUALITY AND PREFERENCE 51: pp. 1-7.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2016

Bagdi A, Tóth B, Lőrincz R, Szendi Sz, Gere A, Kókai Z, Sipos L, Tömösközi S: Effect of aleurone-rich flour on composition, baking, textural, and sensory properties of bread, LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 65: pp. 762-769.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
DOI 
2015

A Gere, L Sipos, V Loso, A Györey, S Kovacs, L Huzsvai, A Nabradi, Z Kókai: Applying parallel factor analysis and Tucker-3 methods on sensory and instrumental data to establish preference maps., JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 94: (15) pp. 3213-3225.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 6
nyelv: angol
DOI 
2015

Radványi Dalma, Gere Attila, Jókai Zsuzsa, Fodor Péter: Rapid evaluation technique to differentiate mushroom disease-related moulds by detecting microbial volatile organic compounds using HS-SPME-GC-MS, ANALYTICAL AND BIOANALYTICAL CHEMISTRY 407: (2) pp. 537-545.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
DOI 
2015

Gere A, Sipos L, Héberger K: Generalized Pairwise Correlation and method comparison: Impact assessment for JAR attributes on overall liking, FOOD QUALITY AND PREFERENCE 43: pp. 88-96.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
DOI 
2015

Bernhardt Botond, Sipos László, Kókai Zoltán, Gere Attila, Szabó Krisztina, Bernáth Jenő, Sárosi Szilvia: Comparision of different Ocimum basilicum L., gene bank accessions analysed by GC-MS and sensory profile, INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS 67: pp. 498-508.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
DOI 
2014

A Gere, S Kovács, K Pásztor-Huszár, Z Kókai, L Sipos: Comparison of preference mapping methods:, JOURNAL OF CHEMOMETRICS 28: (4) pp. 293-300. pp. 293-300.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
DOI 
2014

Bagdi A, Szabó F, Gere A, Kókai Z, Sipos L, Tömösközi S: Effect of aleurone-rich flour on composition, cooking, textural, and sensory properties of pasta, LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 59: (2, Part 1) pp. 996-1002.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
DOI 
2013

L Sipos, D Szöllősi, Z Kovács, A Gere, Z Kókai, A Fekete: Sensory evaluation and Electronic tongue for sensing flavoured mineral water taste attributes, JOURNAL OF FOOD SCIENCE 78: (10) pp. S1602-S1608.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
DOI 
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:20 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
30
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
58
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
17
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
10
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
47
Témavezetés
témavezető Sipos László
vezetés módja egyéni
fokozat PhD
a képzés kezdete 2012
abszolutóriumot szerzett (év, hónap) 2015/08
a fokozatszerzés éve 2016
diszertáció az értekezés tézisei (magyar)az értekezés tézisei (angol nyelven)az értekezés
a védés adatai védés

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2318 ( 2016. XI. 26. )