Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Hallgatói adatlap
 Nyomtatási kép
Személyes adatok
Fábri Zsófia Nóra
név Fábri Zsófia Nóra
születési év 1987
intézmény neve Széchenyi István Egyetem
doktori iskola SzE Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola
Elérhetőségek
drótpostacím fsophie20gmail.com
Témavezetés
témavezető Varga László
társ témavezető Nagy Péter
vezetés módja társ
fokozat PhD
a képzés kezdete 2012
az abszolutórium megszerzésének várható ideje (év, hónap) 2015/01
abszolutóriumot szerzett (év, hónap) 2015/01
a doktori cselekmény befejezésének határideje (év, hónap) 2017/01
Jelenlegi munkahelyek
2014 - Széchenyi István Egyetem
további (egyetemi tanársegéd)
Közlemények
2014

Fábri Zs N, Varga L, Nagy P: A tevetej termelése, általános jellemzői, összetétele és egészségre gyakorolt jótékony hatásai. Irodalmi összefoglaló. 1. Fizikai és kémiai jellemzők, fehérje- és zsírtartalom (Production, general characteristics, chemical composition and health benefits of camel milk. Literature review. 1. Physical and chemical properties, protein and fat contents), MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 136: (8)
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
nyelv: magyar
2014

Fábri Zs N, Nagy P, Varga L: A tevetej termelése, általános jellemzői, összetétele és egészségre gyakorolt jótékony hatásai. Irodalmi összefoglaló. 2. Tejcukor-, ásványianyag- és vitamintartalom, egészségügyi előnyök (Production, general characteristics, chemical composition and health benefits of camel milk. Literature review. 2. Lactose, minerals and vitamin contents, health benefits), MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 136: (9)
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
nyelv: magyar
2014

Fábri Zs N, Varga L, Nagy P: A tevetej jellemző tulajdonságai és emberi egészségre gyakorolt jótékony hatásai, In: Szerk.: Schmidt R, Szerk.: Bali Papp Á XXXV. Óvári Tudományos Nap: A magyar és nemzetközi agrár- és élelmiszer-gazdaság lehetőségei [előadások és poszterek teljes anyaga CD]. Mosonmagyaróvár: Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, 2014. pp. 219-223.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: magyar
2012

Kapcsándi Viktória, Lakatos Erika, Fábri Zsófia Nóra, Neményi Miklós: Narancslé mikrohullámú hőkezelése, ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS: NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM MOSONMAGYARÓVÁRI MEZŐGAZDASÁG- ÉS ÉLELMISZERTUDOMÁNYI KAR KÖZLEMÉNYEI 54: (2)
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
Teljes szöveg 
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
 
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
 
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
 
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
 
Kutatás
kutatási terület A kísérletek célja annak megállapítása, hogy a különböző endogén és exogén tényezők milyen hatással vannak a nyers tevetej beltartalmi összetételére és szomatikus sejtszámára.
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2318 ( 2016. XI. 26. )