Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Hallgatói adatlap
 Nyomtatási kép
Személyes adatok
név Rubóczki Tímea
születési év 1989
intézmény neve Debreceni Egyetem
doktori iskola DE Kerpely Kálmán Doktori Iskola
Témavezetés
témavezető Takácsné Hájos Mária
vezetés módja egyéni
fokozat PhD
a képzés kezdete 2015
az abszolutórium megszerzésének várható ideje (év, hónap) 2018/01
Jelenlegi munkahelyek
2015 - Debreceni Egyetem
további (PhD hallgató)
Közlemények
2016

Takácsné Hájos M, Rubóczki T, Kiss A: Possibility of stevia (Stevia rebaudiana B.) production in Hungary, INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 22: (1-2) pp. 29-32.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2016

Takácsné Hájos M, Ruboczki T: A palántanevelés kockázati tényezői, AGROFÓRUM - A NÖVÉNYTERMESZTŐK ÉS NÖVÉNYVÉDŐK HAVILAPJA 27: (11) pp. 92-97.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2015

Raczkó V, Rubóczki T, Borbélyné Varga M, Takácsné Hájos M: Cékla (Beta vulgaris L. ssp. esculenta Gurke var. rubra L.) beltartalmi paramétereinek változása tárolás hatására, AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS 63: pp. 113-119.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2015

Rubóczki T, Takácsné Hájos M: Cékla termesztés jelentősége és jövedelmezősége, In: Szerk.: Ferencz Árpád II. Gazdálkodás és Menedzsment Tudományos Konferencia: Kecskemét, 2015. augusztus 27.: "A vidék él és élni akar". Kecskemét: Kecskeméti Főiskola Kertészeti Főiskolai Kar, 2015. pp. 889-893.
II. köt
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: magyar
2015

Rubóczki T, Raczkó V, Takácsné Hájos M: Evaluation of morphological parameters and bioactive compounds in different varieties of beetroot (Beta vulgaris L. ssp. esculenta GURKE var. rubra L.), INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 21: (3-4) pp. 31-35.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2015

Rubóczki T, Raczkó V, Takácsné Hájos M: Levélzöldségek ásványielem-tartalmának alakulása, In: Szerk.: Kiss Zoltán, Szerk.: Stefanovits-Bányai Éva 14. Magyar magnézium szimpózium: Program és összefoglalók. Budapest: Magyar Kémikusok Egyesülete (MKE), 2015. pp. 55-56.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: magyar
2012

Takácsné Hájos M, Rubóczki T: Effects of environmental factors on morphological and quality parameters of table beet root., INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 18: (2) pp. 139-146.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
Teljes szöveg 
2011

Rubóczki T: Különböző vetési időkből származó céklafajták minőségének alakulása és felhasználásának lehetőségei, In:Szerk.: Gyüre Péter Tudományos diákköri konferencia, 2011/2012. tanév őszi félév: Meghívó és programfüzet.Debrecen, Magyarország, 2011.10.20 Debreceni Egyetem Agrár- és Gazdálkodástudományok Centruma Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, pp. 41 Kiadvány: Debreceni Egyetem Agrár- és Gazdálkodástudományok Centruma Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, 2011.
dokumentum típusa: Konferenciacikk/Előadás vagy poszter cikke
nyelv: magyar
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
 
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
 
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
 
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
 

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2318 ( 2016. XI. 26. )