|
|
|
Hallgatói adatlap |
Nyomtatási képKözlemények |
2022
adattárból, 2022. I. 19. |
Ahmed Mukhtar H., Vasas Dávid, Hassan Arez, Molnár Judit: The impact of functional food in prevention of malnutrition, PHARMANUTRITION 2022: 100288 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2022. I. 19. |
Molnár Judit, Mahendra Pal: The Role of Nutrition in Preventive Medicine: The Place of Street Food in International Gastronomy and Health Development, Journal of Nutrition and Food Processing 4: (4) pp. 1-6. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2022. I. 19. |
Mukhtar H. Ahmed, Arez Hassan, Judit Molnár: The Role of Micronutrients to Support Immunity for COVID‑19 Prevention, REVISTA BRASILEIRA DE FARMACOGNOSIA-BRAZILIAN JOURNAL OF PHARMACOGNOSY 2021: (September) pp. 1-14. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2022. I. 19. |
Molnár R., Molnár J., Beke D., Papp B., Kuti R.: Shelf life of bottled water – field conditions in Hungary, JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION RESEARCH (SLOVAKIA) 59: (4) pp. 361-366. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2022. I. 19. |
Molnár Judit, Ásványi Balázs: Studying growth characteristics of yeast strains on vegetal fermentation media and with vitamin supplementation, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 48: (2) pp. 143-149. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2022. I. 19. |
Molnár Judit, Lakatos Erika, Ásványi Balázs: Influencing the growth kinetics of yeast strains with vitamin supplementation, ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS / AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK 74: pp. 113-115. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol
|
2018
adattárból, 2022. I. 19. |
Molnár Judit, Vasas Dávid, Ásványi Balázs: Incorporating single cell proteins in the diet of IBD patients, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 64: (4) pp. 2291-2296. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: Angol, Magyar
|
2017
adattárból, 2022. I. 19. |
Molnár J, Ásványi B: Mikroelemmel dúsított élesztők felhasználási lehetőségei - irodalmi áttekintés, ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS / AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK 72: pp. 101-106. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2016
adattárból, 2022. I. 19. |
Molnár Judit, Molnár Rita, Kóródi Gyula: Analysis of Resupply of Energy for Workforce Accomplishing Long Term Damage Cleanup Duties, ACADEMIC AND APPLIED RESEARCH IN MILITARY AND PUBLIC MANAGEMENT SCIENCE 15: (3) pp. 223-229. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2014
adattárból, 2022. I. 19. |
Molnár J, Ambrus B, Zsédely E: Minőségi élelmiszerek fogyasztásának szerepe az egészség megőrzésében, ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 68: (4) pp. 13-17. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény független idéző közlemények száma: 1 nyelv: magyar
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 3 |
|
|
|
|
|
|
|