Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2016. II. 26.
Személyes adatok
név Kun Szilárd
születési év 1978
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témavezető)
Elérhetőségek
drótpostacím Kun.Szilardetk.szie.hu
telefonszám +36 1 482-6146
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2008
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Budapesti Corvinus Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2007 - Szent István Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 0
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Ta Phoung Linh (PhD) (2019/01)  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Funkcionális termékek tervezése, Tejsavbaktériumok fiziológiai tulajdonságainak vizsgálata, Erjesztés optimálása, Élesztő management, Sörkárosító mikroorganizmusok, Malátázás tanulmányozása
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
bio-, környezet- és vegyészmérnöki tudományok
Közlemények
2016

Quang Duc Nguyen, Szilárd Kun, Erika Bujna, Petra Havas, Ágoston Hoschke, Judit Maria Rezessy-Szabó: Power of Bifidobacteria in Food Applications for Health Promotion, In: Szerk.: Vijai Kumar Gupta, Szerk.: Gauri Dutt Sharma, Szerk.: Maria G Tuohy, Szerk.: Rajeeva Gaur The Handbook of Microbial Bioresources. London: CABI Publishing, 2016. pp. 228-258.
The Handbook of Microbial Bioresources
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
nyelv: angol
2015

Fogarasi Attila-Levente, Kun Szilárd, Tankó Gabriella, Stefanovits-Bányai Éva, Hegyesné-Vecseri Beáta: A comparative assessment of antioxidant properties, total phenolic content of einkorn, wheat, barley and their malts, FOOD CHEMISTRY 167:
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
DOI 
2014

Kiss Zsuzsanna, Hegyesné Vecseri Beáta, Kun Szilárd, Fogarasi Attila: Az alakorból készült első magyar biosör gyártástechnológiájának kidolgozása, BIOKULTÚRA 25: (3)
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2014

Havas Petra, Kun Szilárd, Styevkó Gabriella, Slačanac V, Hardi Jovica, Rezessy-Szabó Judit: Fruit and vegetable juice fermentation with Bifidobacteria., ACTA ALIMENTARIA 43:
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2013

Joó Áron, Kun Szilárd, Kun-Farkas Gabriella: Effect of lactic acid bacteria in combination with yeast on fermentation of wort, ACTA ALIMENTARIA 42: (Supplement)
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2011

Hegyesné Vecseri Beáta, Kiss Zsuzsanna, Kun Szilárd, Fogarasi Attila Levente: Alakor a sörkészítésben, BIOKULTÚRA 22: (3)
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2011

Slačanac V, Hardi J, Lučan M, Kun Sz, Havas P, Kristanovic V: Effect of honey addition on fermentation activity of Lactobacillus casei Lc-01 in cow’s and goat’s milk: kinetic study, ACTA ALIMENTARIA 40: (2)
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2008

Kun Sz, Rezessy-Szabó JM, Nguyen DQ, Hoschke Á: Changes of microbial population and some components in carrot juice during fermentation with selected Bifidobacterium strains, PROCESS BIOCHEMISTRY 43: (8)
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 58
nyelv: angol
2008

Summa C, McCourt J, Cämmerer B, Fiala A, Probst M, Kun Sz, Anklam E, Wagner K-H: Radical scavenging activity, anti-bacterial and mutagenic effects of Cocoa bean Maillard Reaction products with degree of roasting, MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH 52: (3)
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2007

Szeker K, Nemeth E, Kun S, Beczner J, Galfi P: Adhesion of lactic acid bacteria to Caco-2 cells - evaluation of different detection methods, ACTA ALIMENTARIA 36: (3)
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 5
nyelv: angol
DOI 
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:64 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
26
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
46
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
0 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
66

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2318 ( 2016. XI. 26. )