Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. IX. 25. Közlemények |
2023
adattárból, 2023. IX. 25. |
Benedek Zs: On the transformative potential of Hungarian local food-buying clubs, FRONTIERS IN SUSTAINABLE FOOD SYSTEMS 7: 1124877 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. IX. 25. |
Benedek Zs, Baráth L, Fertő I, Merino‐Gaibor E, Molnár A, Orbán É, Nemes G: Survival strategies of producers involved in short food supply chains following the outbreak of COVID‐19 pandemic, SOCIOLOGIA RURALIS 62: (1) pp. 68-90. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 13 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. IX. 25. |
Szente V, Fertő I, Benedek Zs: Growing couch potatoes? The impact of COVID-19 in the light of personal values in Hungary, AGRICULTURAL AND FOOD ECONOMICS 10: (1) 11 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2023. IX. 25. |
Benedek Zs, Fertő I, Galamba Marreiros C, Mossmann de Aguiar P, Pocol C B, Čechura L, Põder A, Pääso P, Bakucs Z: Farm diversification as a potential success factor for small-scale farmers constrained by COVID-related lockdown. Contributions from a survey conducted in four European countries during the first wave of COVID-19, PLOS ONE 16: (5) e0251715 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 30 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2023. IX. 25. |
Nemes G, Chiffoleau Y, Zollet S, Collison M, Benedek Zs, Colantuono F, Dulsrud A, Fiore M, Holtkamp C, Kim T-Y, Korzun M, Mesa-Manzano R, Reckinger R, Ruiz-Martínez I, Smith K, Tamura N, Viteri M L, Orbán É: The impact of COVID-19 on alternative and local food systems and the potential for the sustainability transition, SUSTAINABLE PRODUCTION AND CONSUMPTION 28: pp. 591-599. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 54 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2023. IX. 25. |
Benedek Zs, Fertő I: Does economic growth influence forestry trends? An environmental Kuznets curve approach based on a composite Forest Recovery Index, ECOLOGICAL INDICATORS 112: 106067 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 16 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2023. IX. 25. |
Benedek Zs, Fertő I, Szente V: The Multiplier Effects of Food Relocalization, SUSTAINABILITY 12: (9) 3524 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 21 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2023. IX. 25. |
Benedek Zs, Balogh P G, Baráth L, Fertő I, Lajos Veronika, Orbán É, Szabó G G, Nemes G: The Kings of the Corona Crisis, EUROCHOICES 19: (3) pp. 53-59. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 11 nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2023. IX. 25. |
Benedek Zs, Fertő I, Molnár A: Off to market: but which one? Understanding the participation of small-scale farmers in short food supply chains - a Hungarian case study, AGRICULTURE AND HUMAN VALUES 35: (2) pp. 383-398. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 37 nyelv: angol URL |
2016
adattárból, 2023. IX. 25. |
Benedek Zs, Balázs B: Current status and future prospect of local food production in Hungary, EUROPEAN PLANNING STUDIES 24: (3) pp. 607-624. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 19 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 202 |
|
|