Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2016. II. 23.
Személyes adatok
Juhász Réka
név Juhász Réka
születési év 1980
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témavezető)
Elérhetőségek
drótpostacím Juhasz.Rekaetk.szie.hu
telefonszám +36 1 482-6036
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2008
fokozat tudományága vegyészmérnöki tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2008 - Szent István Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 0
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
Penksza Péter (PhD) (2018/01)  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Élelmiszer-reológiai vizsgálatok: rotációs és oszcillációs reometriai módszerek kidolgozása, állományprofil analízis. Természetes állománykialakító adalékanyagok fejlesztése.
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
Közlemények
2014

Szabó-Nótin B, Juhász R, Barta J, Stéger-Máté M: Apple pomace powder as natural food ingredient in bakery jams, ACTA ALIMENTARIA 43: (Suppl)
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2013

Penksza Péter, Sárosi Réka, Juhász Réka, Manninger-Kóczán Kata, Szabó-Nótin Beatrix, Szakács László, Barta József: Jerusalem Artichoke Powder as Food Additive in Dairy Products and Fat Replacers, ACTA ALIMENTARIA 42: (Supplement) pp. 55-64. Paper DOI: 10.1556/AAlim.42.2013.Suppl.7.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.427
nyelv: angol
2013

Sárosi Réka, Manninger-Kóczán Kata, Penksza Péter, Juhász Réka, Beatrix Szabó-Nótin, Szakács László, Barta József: Jerusalem Artichoke Powder as a Food Additive in Bakery Products, ACTA ALIMENTARIA 42: (Supplement) pp. 75-81. Paper DOI: 10.1556/AAlim.42.2013.Suppl.9.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.427
nyelv: angol
2013

Vajda Ágnes, Zeke Ildikó, Balla Csaba, Juhász Réka, Barta József: Effect of acid whey on the thermophysical properties of ice cream, ACTA ALIMENTARIA 42: (Suppl)
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2013

Juhász Réka, Horváth Kinga, Dalmadi István, Andrássy Éva, Salgó András, Farkas József: Studies on damage of starches in irradiated wheat and white pepper using Rapid Visco-Analyser (RVA), ACTA ALIMENTARIA 42: (4)
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2012

Radványi Dalma, Juhász Réka, Németh Csaba, Suhajda Ágnes, Balla Csaba, Dr. Barta József: Evaluation of the stability of whipped egg white, CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES 30: (5)
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
Teljes szöveg 
2011

Juhász Réka, Zeke Ildikó, Balla Csaba, Dr. Barta József: Oszcillációs reometria alkalmazása az élelmiszervizsgálatokban, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 57: (3)
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2008

Juhász Réka, Salgó András: Pasting behavior of amylose, amylopectin and their mixtures as determined by RVA curves and first derivatives, STARCH-STARKE 60: (2)
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 13
nyelv: angol
DOI 
2007

Juhász Réka, Gergely Szilveszter, Szabóki Árpád, Salgó András: Correlation between NIR spectra and RVA parameters during germination of maize, CEREAL CHEMISTRY 84: (1)
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
DOI 
2006

Juhász Réka, Salgó András: A gyors viszkoanalizátoros technika alkalmazási lehetőségei, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 52: (4) pp. 208-215.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:14 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
36
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
51
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
0 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
37

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2318 ( 2016. XI. 26. )