Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2016. II. 03.
Személyes adatok
Hitka Géza
név Hitka Géza
születési év 1982
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (oktató)
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Szent István Egyetem
Elérhetőségek
drótpostacím Hitka.Gezaetk.szie.hu
telefonszám +36 1 482-6062
saját honlap
saját honlap (angol)
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2011
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Budapesti Corvinus Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2016 - Szent István Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 0.5
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
témavezetettjei folyamatban lévő doktori cselekménnyel:
(50%) Nguyen Le Phoung Lien PhD (2018/12)  ÉDI
Kutatás
kutatási terület Szüret utáni kezelések, Szabályozott légterű tárolástechnológia, 1-MCP alkalmazása
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
agrárműszaki tudományok
Közlemények
2014

Hitka Géza, Zsom Tamás: Innovációk a zöldség-gyümölcs hűtőtárolásban, ÉRTÉKÁLLÓ ARANYKORONA XIV: (5-6) pp. 17-19.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2014

Zsom T, Zsom-Muha V, Dénes D, Hitka G, Nguyen L, Felföldi J: Non-destructive postharvest quality monitoring of different pear and sweet pepper cultivars, ACTA ALIMENTARIA 43: (Suppl 1) pp. 206-214.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.427*
nyelv: angol
DOI 
2014

Hitka Géza, Zsom Tamás, Nguyen L P L , Balla Csaba: EFFECT OF 1-METHYLCYCLOPROPENE ON ‘BOSC KOBAK’ PEARS, ACTA ALIMENTARIA 43: pp. 73-77.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.427*
nyelv: angol
2014

Hitka G, Dalmadi I, Balla Cs: Kajszi érettségi állapotának meghatározása roncsolásmentes módszerek alkalmazásával, ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA LXVIII: (1) pp. 12-20.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2013

Hitka G: Hűtőházi tárolás fontossága a zöldség gyümölcs árutermelésben., ÉRTÉKÁLLÓ ARANYKORONA 13: (10) pp. 9-11.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2013

Csiszár L, Hitka G, Thurn L: Smartfresh Minőségi rendszer alkalmazása az étkezési körténél, ZÖLDSÉG- ÉS GYŰMÖLCSPIAC: AZ ORSZÁGOS ZÖLDSÉG TERMÉKTANÁCS ÉS A MAGYAR GYŰMÖLCS SZÖVETSÉG ÉS TERMÉKTANÁCS LAPJA XVII: (6) pp. 18-19.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2011

Dalmadi István, Fail József, Hitka Géza, Balla Csaba: SPME-GC technika alkalmazása élelmiszer-technológiai kutatásokban, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 57: (2) pp. 99-110.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2010

Hitka G, Balla Cs: Új vizsgálati módszerek kajszifajták oxigénküszöb értékének meghatározására., ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA LXIV: (1) pp. 27-28.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2009

Hitka Géza, Kápolna Beáta: Hűtőházak típusai, HŰTŐIPAR 53: (3) pp. 11-12.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2009

Balla Cs, Hitka G, Horti K, Dalmadi I, Polyákné Fehér K, Árva J, Apali Szabó J, Csukáné Nemes M, Jónás G, Pásztorné Huszár K: Kajszi és alma szabályozott légterű tárolási technológiájának fejlesztése, In: Szerk.: Tóth Magdolna Alma és kajszi project. Budapest: Magyar Mezőgazdaság Kft., 2009. pp. 34-39.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
nyelv: magyar
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
35
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
46
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
1 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
15

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2318 ( 2016. XI. 26. )