Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2016. IV. 23.
Személyes adatok
Dalmadi István
név Dalmadi István
születési év 1977
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (oktató)
Elérhetőségek
drótpostacím Dalmadi.Istvanetk.szie.hu
telefonszám +36 1 482-6060
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2009
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve BCE Élettudományi Doktori Tanács
Jelenlegi munkahelyek
2016 - Szent István Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
témavezetettjei folyamatban lévő doktori cselekménnyel:
Kenesei György PhD (2018/06)  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület kíméletes élelmiszertartósítási technológiák, roncsolásmentes élelmiszervizsgálati módszerek
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
agrárműszaki tudományok
Közlemények
2015

Kenesei Gy, Végh A, Salamon B, Dalmadi I: SENSORY ANALYSIS AND ELECTRONIC NOSE OF PORK MEAT PATTIES TREATED BY HEAT AND/OR HIGH HYDROSTATIC PRESSURE, In: Szerk.: Engelhardt Tekla, Szerk.: Dalmadi István, Szerk.: Baranyai László, Szerk.: Mohácsi-Farkas Csilla Food Science Conference 2015 - Integration of science in food chain: Book of proceedings. Budapest: Corvinus University of Budapest, 2015. pp. 125-128.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
nyelv: angol
2014

Mohácsi-Farkas Cs, Nyirő-Fekete B, Daood H, Dalmadi I, Kiskó G: Improving microbiological safety and maintaining sensory and nutritional quality of pre-cut tomato and carrot by gamma irradiation, RADIATION PHYSICS AND CHEMISTRY 99:
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
DOI 
2013

Hartyáni P, Dalmadi I, Knorr D: Electronic nose investigation of Alicyclobacillus acidoterrestris inoculated apple and orange juice treated by high hydrostatic pressure, FOOD CONTROL 32: (1)
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 10
nyelv: angol
DOI 
2012

Simon-Sarkadi L, Pásztor-Huszár K, Dalmadi I, Kiskó G: Effect of high hydrostatic pressure processing on biogenic amine content of sausage during storage, FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 47:
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 7
nyelv: angol
DOI 
2012

Balla Csaba, Dr. Farkas József, Dr. Dalmadi István: Developments in Minimal Processing of Fruits, In: Szerk.: N Sinha, Szerk.: J Sidhu, Szerk.: Barta József, Szerk.: J Wu, Szerk.: M Pilar Cano Handbook of Fruits and Fruit Processing, Second Edition. Ames: Wiley-Blackwell Publishing Ltd., 2012. pp. 153-173.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
nyelv: angol
2011

László Sipos, Zoltán Kovács, Dániel Szöllösi, Zoltán Kókai, István Dalmadi, Andras Fekete: Comparison of novel sensory panel performance evaluation techniques with e-nose analysis integration, JOURNAL OF CHEMOMETRICS 25: (5)
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 9
nyelv: angol
DOI 
2011

Hartyani P, Dalmadi I, Cserhalmi Z, Kantor DB, Toth-Markus M, Sass-Kiss A: Physical-chemical and sensory properties of pulsed electric field and high hydrostatic pressure treated citrus juices, INNOVATIVE FOOD SCIENCE& EMERGING TECHNOLOGIES 12: (3)
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 21
nyelv: angol
DOI 
2008

Friedrich L, Siró I, Dalmadi I, Horváth K, Ágoston R, Balla Cs: Influence of various preservatives on the quality of minced beef under modified atmosphere at chilled storage, MEAT SCIENCE 79: (2)
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 21
nyelv: angol
Teljes szöveg 
2006

Dalmadi I, Rapeanu G, Van Loey A, Smout C, Hendrickx M: Characterization and inactivation by thermal and pressure processing of strawberry (Fragaria ananassa) polyphenol oxidase: a kinetic study, JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 30:
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 48
nyelv: angol
URL 
2006

Seregély Zs, Farkas J, Tuboly E, Dalmadi I: Investigating the properties of egg white pasteurised by ultra-high hydrostatic pressure and gamma irradiation by evaluating their NIR spectra and chemosensor array sensor signal responses using different methods of qualitative analysis, CHEMOMETRICS AND INTELLIGENT LABORATORY SYSTEMS 82:
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 21
nyelv: angol
Teljes szöveg 
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:139 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
92
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
174
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
13 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
28
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
34
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
262

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2318 ( 2016. XI. 26. )