Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2016. V. 04.
Személyes adatok
név Fogarassy Eszter
születési év 1983
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (oktató)
Elérhetőségek
drótpostacím Fogarassy.Eszter.Karolinaetk.szie.hu
telefonszám +36 1 482-6114
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2012
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Budapesti Corvinus Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2016 - Szent István Egyetem
egyetemi oktató
2011 - Budapesti Corvinus Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 0
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
Kutatás
kutatási terület Kutatási területem széles spektrumú, az ivóvízkezeléstől, a kajszibarack feldolgozás technológiáját kutatva kiterjed a tejsavó feldolgozására is. Kutatásaim alapját a membrántechnika képezi.
jelenlegi kutatásainak tudományága agrárműszaki tudományok
élelmiszertudományok
Közlemények
2015

Fogarassy E, Bekassy-Molnar E, Balla Cs, Vatai Gy: Concentration of apricot juice using complex membrane technology, ACTA ALIMENTARIA 44: (1) pp. 39-50.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
Teljes szöveg 
2014

Torun M, Rácz G, Fogarassy E, Vatai G, Dinçer C, Topuz A, Özdemir F: Concentration of sage (Salvia fruticosa Miller) extract by using integrated membrane process, SEPARATION AND PURIFICATION TECHNOLOGY 132: pp. 244-251.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
DOI 
2014

Szélpál Szilárd, Kohány Zsuzsanna, Fogarassy Eszter, Csanádi József, Vatai Gyula, Hodúr Cecília: Analysis of the different filtration parameters of whey by tubular and vibratory filtration systems, REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA -: (1) pp. 6-11.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
Teljes szöveg 
2014

Szilárd Szélpál, Zsuzsanna Kohány, Eszter Fogarassy, József Csanádi, Gyula Vatai, Cecília Hodúr: Assaying of the filtration parameters of whey by different filtration systems, ACTA TECHNICA CORVINIENSIS – BULLETIN OF ENGINEERING 7: (4) pp. 127-131.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2014

Sz Szélpál, Zs Kohány, E Fogarassy, I Galambos, A Koris, J Csanádi, Gy Vatai, C Hodúr: Examination of whey de-fatting by enhanced membrane filtration, ACTA ALIMENTARIA 43: (Suppl. 1) pp. 172-179.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2013

Szélpál Szilárd, Kohány Zsuzsanna, Fogarassy Eszter, Hodúr Cecília, Csanádi József, Vatai Gyula: EXAMINATION OF WHEY DEGREASING WITH COMBINED MEMBRANE FILTRATION, In: Szerk.: Dalmadi I, Szerk.: Engelhardt T, Szerk.: Bogó-Tóth Zs, Szerk.: Baranyai L, Szerk.: Bús-Pap J, Szerk.: Mohácsi-Farkas Cs Food Science Conference 2013 - With research for the success of Darányi Program: Book of proceedings. Budapest: Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, 2013. pp. 97-100.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
URL 
2009

Kozák Á, Fogarassy E, Rácz G, Bekassy Molnar E, Vatai Gy: Concentration and modelling of sucrose solution and aprocot juice by mass transfer membrane process, In: EUROMEMBRANE 2009 Int. Conf.Montpellier, Franciaország, 2009 pp. 345 Kiadvány: 2009.
dokumentum típusa: Konferenciacikk/Előadás vagy poszter cikke
nyelv: angol
2009

Fogarassy E, Koszegi N, Bekassy S, Bekassy Molnar E, Vatai Gy: Optimization of grape juice concentration by using multistep membrane technique, In: Training Nanostructured materials and membranes for Energy.Lilleström, Norvégia, 2009 pp. - Kiadvány: 2009.
dokumentum típusa: Konferenciacikk/Előadás vagy poszter cikke
nyelv: angol
2008

Mora Molina J, Vatai Gy, Fogarassy E, Bekassy Molnar E: Application of membrane filtration to wastewater desalination., PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 4.: (1) pp. 77-92.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
DOI 
2007

Fogarassy E, Bekassy Molnar E, Vatai Gy: Biological vinegar concentration by membrane technology, In: Szerk.: E Lazos, Szerk.: S Filopoulos Proceedings of 5th International Congress on Food Technology: Consumer Protection through Food Process Improvement & Innovation in the Real World. Thessaloniki: Agricultural University of Athens, 2007. pp. 89-93.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
27
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
31
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
0 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
17

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2318 ( 2016. XI. 26. )