Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. XI. 30.
Személyes adatok
név Kun-Farkas Gabriella
intézmény neve
doktori iskola
MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témavezető)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola 100%
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Elérhetőségek
telefonszám +36 1 305-7146
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2007
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Budapesti Corvinus Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2007 - Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
(50%) Koren Dániel PhD 2021  ÉDI

jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Csulak Gergely (PhD) (2026/01)  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület söripari technológia fermentációs eljárások
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
Közlemények
2021

Koren D., Hegyesné Vecseri B., Kun-Farkas G.: Evolution of Folate Content During Barley Malt Production, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 50: (2) pp. 238-246.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2020

Koren D., Hegyesné Vecseri B., Kun-Farkas G.: Evolution of Folate Content During Wort Production, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 49: (4) pp. 433-440.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2020

Koren Dániel, Lőrincz Laura, Kovács Sándor, Kun‐Farkas Gabriella, Vecseriné Hegyes Beáta, Sipos László: Comparison of supervised learning statistical methods for classifying commercial beers and identifying patterns, JOURNAL OF CHEMOMETRICS 34: (4) e3216
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2020

Koren Dániel, Hegyesné Vecseri Beáta, Kun-Farkas Gabriella, Urbin Ágnes, Nyitrai Ákos, Sipos László: How to objectively determine the color of beer?, JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (NEW DELHI) 57: (3) pp. 1183-1189.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
URL 
2019

Koren Dániel, Kun Szilárd, Hegyesné Vecseri Beáta, Kun-Farkas Gabriella: Study of antioxidant activity during the malting and brewing process, JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (NEW DELHI) 56: (8) pp. 3801-3809.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 10
nyelv: angol
URL 
2017

Koren D, Orbán C, Galló N, Kun S, Vecseri-Hegyes B, Kun-Farkas G: Folic acid content and antioxidant activity of different types of beers available in Hungarian retail, JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (NEW DELHI) 54: (5) pp. 1158-1167.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 6
nyelv: angol
URL 
2017

Gabriella Kun-Farkas, Hong Li Fang Liu, Vecseri-Hegyes B: Effect of various factors on the buffering capacity of wort, In: Sucur, Zoran; Spiwok, Vojtech; Paulova, Leona; Matatkova, Olga; Kas, Jan (szerk.) Book of Abstracts, University of Chemistry and Technology (UCT) (2017) p. 76.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2015

Hong Li, Fang Lui, Gabriella Kun-Farkas, Zsuzsanna Kiss: Quantitative Analysis of Flavor Volatiles in Beer Using Headspace Solid-Phase Microextraction and Gas Chromatography-Flame Ionization Detection (HS-SPME-GC-FID), JOURNAL OF THE AMERICAN SOCIETY OF BREWING CHEMISTS 73: (3) pp. 261-265.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2015

Hong Li, Xinglin Han, Fang Lui, Gabriella Kun-Farkas, Zsuzsanna Kiss: Simple HPLC Method for Determ ining the Glycerol Content of Beer, JOURNAL OF THE AMERICAN SOCIETY OF BREWING CHEMISTS 73: (4) pp. 314-317.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2015

Hong Li, Fang Lui, Gabriella Kun-Farkas, Zsuzsanna Kiss: Technological Factors Influencing Buffering Capacity of Wort, JOURNAL OF THE AMERICAN SOCIETY OF BREWING CHEMISTS 73: (3) pp. 236-239.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:23 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
41
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
47
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
0 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
92

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )