Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. X. 17. Közlemények |
2021
adattárból, 2021. I. 27. |
Gere Attila, Rácz Anita, Bajusz Dávid, Károly Héberger: Multicriteria decision making for evergreen problems in food science by sum of ranking differences, FOOD CHEMISTRY 344: 128617 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2021. I. 27. |
Gere Attila, Danner Lukas, Dürrschmid Klaus, Kókai Zoltán, Sipos László, Huzsvai László, Kovács Sándor: Structure of presented stimuli influences gazing behavior and choice, FOOD QUALITY AND PREFERENCE 83: (1) p. 103915. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2021. I. 27. |
Porretta Sebastiano, Gere Attila, Radványi Dalma, Moskowitz Howard: Mind Genomics (Conjoint Analysis): The new concept research in the analysis of consumer behaviour and choice, TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY 84: pp. 29-33. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2021. I. 27. |
Gere Attila, Radványi Dalma, Héberger Károly: Which insect species can best be proposed for human consumption?, INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 52: pp. 358-367. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2021. I. 27. |
Barbara Biró, Rebeka Fodor, Ildikó Szedljak, Klára Pásztor-Huszár, Attila Gere: Buckwheat-pasta enriched with silkworm powder: Technological analysis and sensory evaluation, LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 116: 108542 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 10 nyelv: angol URL |
2017
adattárból, 2021. I. 27. |
Gere Attila, Székely Géza, Kovács Sándor, Kókai Zoltán, Sipos László: Readiness to adopt insects in Hungary, FOOD QUALITY AND PREFERENCE 59: (July) pp. 81-86. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 62 nyelv: angol URL |
2016
adattárból, 2021. I. 27. |
Bagdi A, Tóth B, Lőrincz R, Szendi Sz, Gere A, Kókai Z, Sipos L, Tömösközi S: Effect of aleurone-rich flour on composition, baking, textural, and sensory properties of bread, LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 65: pp. 762-769. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 25 nyelv: angol URL |
2016
adattárból, 2021. I. 27. |
Gere A, Danner L, Antoni N d, Kovács S, Dürrschmid K, Sipos L: Visual attention accompanying food decision process: an alternative approach to choose the best model, FOOD QUALITY AND PREFERENCE 51: pp. 1-7. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 20 nyelv: angol URL |
2015
adattárból, 2021. I. 27. |
Gere A, Sipos L, Héberger K: Generalized Pairwise Correlation and method comparison: Impact assessment for JAR attributes on overall liking, FOOD QUALITY AND PREFERENCE 43: pp. 88-96. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 18 nyelv: angol URL |
2014
adattárból, 2021. I. 27. |
A Gere, L Sipos, V Loso, A Györey, S Kovacs, L Huzsvai, A Nabradi, Z Kókai: Applying parallel factor analysis and Tucker-3 methods on sensory and instrumental data to establish preference maps., JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 94: (15) pp. 3213-3225. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 20 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 165 |
|
|