Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2022. I. 05. Közlemények |
2021
adattárból, 2022. I. 05. |
Hidas K.I., Nyulas-Zeke I.C., Visy A., Baranyai L., Nguyen L.P.L., Tóth A., Friedrich L., Nagy A., Németh C.: Effect of Combination of Salt and pH on Functional Properties of Frozen-Thawed Egg Yolk, AGRICULTURE-BASEL 11: (3) pp. 1-18. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2022. I. 05. |
Kertész István, Nagy Dávid, Baranyai László, Pásztor-Huszár Klára, Varsányi Kinga, Le Phuong Nguyen Lien, Felföldi József: Development of a Novel Ultrasonic Spectroscopy Method for Estimation of Viscosity Change during Milk Clotting, MOLECULES 26: (19) p. 5906. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2022. I. 05. |
Nguyen Lien Le Phuong, Baranyai László, Nagy Dávid, Mahajan Pramod V., Zsom-Muha Viktória, Zsom Tamás: Color analysis of horticultural produces using hue spectra fingerprinting, METHODSX 8: 101594 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2022. I. 05. |
Laszlo Baranyai, Lien Le Phuong Nguyen, Mai Sao Dam, Tamás Zsom, Géza Hitka: Evaluation of precooling temperature and 1-MCP treatment on quality of ‘Golden Delicious’ apple, JOURNAL OF APPLIED BOTANY AND FOOD QUALITY-ANGEWANDTE BOTANIK 93: (1) pp. 130-135. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2022. I. 05. |
Tamás Zsom, Viktória Zsom-Muha, Lien Phuong Le Nguyen, Dávid Nagy, Géza Hitka, Petra Polgári, László Baranyai: Nondestructive detection of low temperature induced stress on postharvest quality of kápia type sweet pepper, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 16: (S2) pp. 173-186. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2022. I. 05. |
Le Nguyen Lien Phuong, Visy Anna, Baranyai László, Friedrich László, Mahajan Pramod V.: Application of hue spectra fingerprinting during cold storage and shelf-life of packaged sweet cherry, JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION 14: p. 1. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2022. I. 05. |
Lien Le Phuong Nguyen, Tamás Zsom, Mai Sao Dam, Laszlo Baranyai, Géza Hitka: Comparison of 1-MCP treatment on four melon cultivars using different temperatures, JOURNAL OF APPLIED BOTANY AND FOOD QUALITY-ANGEWANDTE BOTANIK 93: (1) pp. 122-129. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2022. I. 05. |
Lien Phuong Le Nguyen, Tamás Zsom, Mai Sao Dam, László Baranyai, Géza Hitka: Evaluation of the 1-MCP microbubbles treatment for shelf-life extension for melons, POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY 150: (1) pp. 89-94. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 10 nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2022. I. 05. |
Tamás Zsom, Edina Strohmayer, Lien Phuong Le Nguyen, Géza Hitka, Viktória Zsom-Muha: Chilling injury investigation by non-destructive measuring methods during banana cold storage., PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 14: (S1) pp. 147-158. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol URL |
2016
adattárból, 2022. I. 05. |
Nguyen L.P.L., Hitka G., Zsom T., Kókai Z.: Application of 1-MCP on apricots at different temperatures and days after harvest, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 45: (4) pp. 542-550. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 17 |
|
|