Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
ARCHÍV OLDAL
Az adatok hitelességéről még nem nyilatkozott.
Személyes adatok
Süle Judit
név Süle Judit
intézmény neve
doktori iskola
SzE Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola (oktató)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása SzE Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola 100%
Jelenlegi munkahelyek
2015 - Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft.
további (tudományos munkatárs)
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
  Témakiírások
Közlemények
2018

Korcz Evelin, Süle Judit, Varga László, Kerényi Zoltán: Streptococcus thermophilus exopoliszacharid-termelésének genomszintű jellemzése, In: Szalka, Éva (szerk.) XXXVII. Óvári Tudományos Napok, 2018. november 9-10., VEAB Agrártudományi Szakbizottság; Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (2018) pp. 50-58.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: magyar
2014

Varga L, Süle J, Nagy P: Short communication: Survival of the characteristic microbiota in probiotic fermented camel, cow, goat, and sheep milks during refrigerated storage, JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 97: (4) pp. 2039-2044.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 35
nyelv: angol
URL 
2014

Varga L, Süle J, Nagy P: Short communication: Viability of culture organisms in honey-enriched acidophilus-bifidus-thermophilus (ABT)-type fermented camel milk, JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 97: (11) pp. 6814-6818.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 13
nyelv: angol
URL 
2014

Süle J, Kőrösi T, Hucker A, Varga L: Evaluation of culture media for selective enumeration of bifidobacteria and lactic acid bacteria, BRAZILIAN JOURNAL OF MICROBIOLOGY 45: (3) pp. 1023-1030.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 56
nyelv: angol
URL 
2012

Süle J, Varga L: Savanyítással tartósított tejtermékek probiotikus mikrobiótájának vizsgálata az eltarthatóság során, KONZERVÚJSÁG 60: (3-4) pp. 63-65.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2012

Süle J, Kőrösi T, Takács G, Hucker A, Varga L: Tejsavbaktériumok és bifidobaktériumok élősejt-számának meghatározására szolgáló tenyésztéses eljárások összehasonlító értékelése, In: Kovácsné, Gaál Katalin (szerk.) A magyar mezőgazdaság - lehetőségek, források, új gondolatok: XXXIV. Óvári Tudományos Nap, Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (2012) pp. 381-385.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: magyar
URL 
2012

Varga L, Süle J, Szigeti J: Stimulation of probiotic lactobacilli and bifidobacteria in cultured dairy foods, In: Neményi, M; Heil, B (szerk.) The Impact of Urbanization, Industrial and Agricultural Technologies on the Natural Environment : International Scientific Conference on Sustainable Development and Ecological Footprint, Nemzeti Tankönyvkiadó (2012) VSSz
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
független idéző közlemények száma: 7
nyelv: angol
Teljes szöveg 
2010

Süle J, Tóth T, Zsédely E, Varga L: A pro- és prebiotikumok szerepe a monogasztrikus és a kérődző állatok takarmányozásában, In: Kovácsné, Gaál Katalin (szerk.) A magyar élelmiszergazdaság jövője a KAP reform tükrében : XXXIII. Óvári Tudományos Nap, Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (2010) p. CD.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: magyar
URL 
2009

Süle Judit, Varga László: Méz hatása egy probiotikus savanyú tejtermék mikrobiótájának alakulására (Influence of honey on the viability of microbiota in a probiotic fermented milk), TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT 69: (1) pp. 17-22.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: Angol, Magyar
2008

Süle J, Varga L: Akácméz hatása egy ABT-típusú probiotikus savanyított tej termékazonos mikroorganizmusainak tárolás alatti alakulására, In: Kovácsné, Gaál Katalin (szerk.) Élelmiszer-gazdaságunk kérdőjelei napjainkban, Nyugat-magyarotszági Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (2008) pp. 1-4.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: Angol, Magyar
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:112 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
46
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
39
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
143
Témavezetés
témavezető Varga László
vezetés módja egyéni
fokozat PhD
a képzés kezdete 2009
abszolutóriumot szerzett (év, hónap) 2012/01
a fokozatszerzés éve 2016
diszertáció Doi/handle elérés (értekezés, tézisek)
a védés adatai védés

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )