Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. VII. 12.
Személyes adatok
Zsom Tamás
név Zsom Tamás
intézmény neve
doktori iskola
MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témavezető)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola 100%
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Elérhetőségek
telefonszám +36 1 305-7662
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2007
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Budapesti Corvinus Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2008 - Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
további (egyetemi adjunktus)
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 0.5
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0.5
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
(50%) Nguyen Le Phuong Lien PhD 2017  ÉDI

jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Horváth-Mezőfi Zsuzsanna (PhD) (2025/01)  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Kertészeti termékek (zöldségek és gyümölcsök) postharvest tárolástechnológiájának kutatása és fejlesztése
jelenlegi kutatásainak tudományága agrárműszaki tudományok
élelmiszertudományok
Közlemények
2020

Tamás Zsom, Petra Polgári, Lien Phuong Le Nguyen, Géza Hitka, Viktória Zsom-Muha: Quality maintenance of broccoli by the use of 1-MCP treatments, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 16: (s1) pp. 95-103.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2020

Tamás Zsom, Viktória Zsom-Muha, Lien Phuong Le Nguyen, Dávid Nagy, Géza Hitka, Petra Polgári, László Baranyai: Nondestructive detection of low temperature induced stress on postharvest quality of kápia type sweet pepper, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 16: (S2) pp. 1-14.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2019

Lien Phuong Le Nguyen, Tamás Zsom, Mai Sao Dam, László Baranyai, Géza Hitka: Evaluation of the 1-MCP microbubbles treatment for shelf-life extension for melons, POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY 150: (1) pp. 89-94.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 7
nyelv: angol
URL 
2018

Tamás Zsom, Edina Strohmayer, Lien Phuong Le Nguyen, Géza Hitka, Viktória Zsom-Muha: Chilling injury investigation by non-destructive measuring methods during banana cold storage., PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 14: (S1) pp. 147-158.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2018

Lien Phuong Le Nguyen, Vivien Horváth, Mai Sao Dam, Géza Hitka, Tamás Zsom, Zoltán Kókai: Effect of 1-MCP, ethylene absorber and ozone on melon quality during storage., PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 14: (S1) pp. 101-110.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2018

Nguyen Le Phuong Lien, Géza Hitka, Tamás Zsom: Application of 1-MCP on melons at different temperatures, ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 1213: (1) pp. 207-212.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2018

Nguyen L.L.P., Szabó G., Hitka G., Zsom T., Tóth A., Németh C., Kókai Z.: Effect of ethylene absorber on banana during storage, ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 1216: (1) pp. 55-58.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
URL 
2016

Nguyen L.P.L., Hitka G., Zsom T., Kókai Z.: Application of 1-MCP on apricots at different temperatures and days after harvest, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 45: (4) pp. 542-550.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
URL 
2016

T. Zsom, V. Zsom-Muha, D. L. Dénes, L. Baranyai, J. Felföldi: Quality changes of pear during shelf-life., PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 12: (1) pp. 81-106.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
URL 
2014

Zsom T, Zsom-Muha V, Dénes D, Hitka G, Nguyen L, Felföldi J: Non-destructive postharvest quality monitoring of different pear and sweet pepper cultivars, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 43: (Suppl. 1) pp. 206-214.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:14 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
148
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
146
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
0 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
44
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
65
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
117

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )