Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. III. 14.
Személyes adatok
Csanádi József
név Csanádi József
intézmény neve
doktori iskola
DE Állattenyésztési Tudományok Doktori Iskola (oktató)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása DE Állattenyésztési Tudományok Doktori Iskola 100%
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Debreceni Egyetem
Elérhetőségek
drótpostacím csanadimk.u-szeged.hu
telefonszám +36 62 546-030
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2005
fokozat tudományága állattenyésztési tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Debreceni Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
1983 - Szegedi Tudományegyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Tejtermelés, minőség, termékelőállítás összefüggései. Tejipari technológaiai műveletek, technológiák.Funkcionális tejtermékek. Melléktermékek fehasználása. Tejipari szennyvíz kezelése.
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
agrárműszaki tudományok
Közlemények
2021

Csanádi József, Bara-Herczegh Ottilia, Szabolcsi Attila, Mihalkó József, Lőrincz Ádám: Effect of different commercial enzymes on the clotting of milk and certain properties of curd, ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA 15: (1) pp. 73-81.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2019

Szabolcs Gyula Szerencsés, Gábor Veréb, Sándor Beszédes, Zsuzsanna László, Cecilia Hodúr, József Csanádi, Dóra Szalay, Nikola Maravić, Zita Šereš, Szabolcs Kertész: Investigating vibratory ultra- and nanofiltration in dairy wastewater purification, In: Gábor, Rákhely; Cecilia, Hodúr (szerk.) II. Sustainable Raw Materials Conference Book - International Project Week and Scientific Conference, University of Szeged (2019) pp. 149-153.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2018

Péter Bor, József Csanádi, Gábor Veréb, Sándor Beszédes, Zita Šereš, Zsuzsanna László, Cecilia Hodúr, Szabolcs Kertész: Vibratory membrane separation for wastewater treatment, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 14: (1) pp. 25-35.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2017

Szabolcs Kertész, Péter Bor, Cecilia Hodúr, József Csanádi, Gábor Veréb, Ildikó Kovács, Gábor Keszthelyi-Szabó, Zsuzsanna László: Effects of shear rate on membrane filtration, DESALINATION AND WATER TREATMENT 69: pp. 43-49.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2017

Kárnyáczki Zs., Csanádi J.: Texture profile properties, sensory evaluation, and susceptibility to syneresis of yoghurt prepared from lactose-free milk, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 46: (4) pp. 403-410.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 11
nyelv: angol
URL 
2016

J Csanádi, G Szász, O H-Bara null: Simple utilization of lactic acid whey in dairy processing, ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA 9: pp. 5-17.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
URL 
2015

Kárnyáczki Zsuzsanna, Csanádi József, Fenyvessy József, Béri Béla: Kísérleti tejtermékek E-vitamin tartalmának vizsgálata, ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS / AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK (65) pp. 49-52.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
URL 
2011

Román A, Wang J, Csanádi J, Hodúr C, Vatai G: Experimental investigation of the sweet whey concentration by nanofiltration, FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 4: (5) pp. 702-709.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 23
nyelv: angol
URL 
2009

András Román, Jianming Wang, József Csanádi, Cecilia Hodúr, Gyula Vatai: Partial demineralization and concentration of acid whey by nanofiltration combined with diafiltration, DESALINATION 241: (1-3) pp. 288-295.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 54
nyelv: angol
Scopus link 
2002

Bara-Herzegh O, Horváth-Almássy K., Csanádi J., Örsi F.: Suitability of texture parameters for characterization of Hajdú cheese ripening, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 31: (2) pp. 149-159.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 10
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:102 
Tudománymetriai adatok
Saját közlemény- és idézőlista Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
206
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
207
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
3
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
3 
műszaki és/vagy művészeti alkotásainak száma:
0
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
59
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
66
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
216

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )