Login
 Forum
 
 
Personal data sheet
 Print preview
VALIDITY EXPIRED
personal data approved: 2009. III. 18.
Personal data
name Tamás Sáray
Contact details
E-mail address tamas.sarayuni-corvinus.hu
phone number +36 1 482-6303
Academic title
scientific degree, title Ph.D.
year degree was obtained 1984
discipline to which degree belongs food sciences
institution granting the degree Magyar Tudományos Akadémia (to be translated)
scientific degree, title CSc
year degree was obtained 1984
discipline to which degree belongs
institution granting the degree HAS
Employment
1964 - Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Kar (research institute, not university)
Thesis topic supervisor
number of doctoral students supervised until now 2
number of students who fulfilled course requirements 1
students who obtained their degrees:
ALPHONSE EMEKANDOKO PhD 2011  ÉDI-BCE

  Thesis topic proposals
Research
research area Biológiai, kémiai és hőfizikai módosulások feltárása, meghatározása a gyorsfagyasztás művelete és a fagyasztva tárolás során; szabályozott légterű tárolási technológia optimalizálása (ULO). (to be translated)
research field in which current research is conducted food sciences
Publications
2008

Sáray, T., Koncz, K-né, Horti, K., Zsomné Muha, V., Polyákné Fehér, K., Kaffka, K., Zsom, T., Hitka, G.: Ultra alacsony oxigéntartalmú légtérben hűtvetárolt zöldségfélék minőségének alakulása a sajátos termékjelllemzők figyelembevételével, Zöldségtermesztés, 39 (3), pp. 13-15
type of document: Journal paper/Article
number of independent citations: 5
language: Hungarian
2008

Sáray, T.: A szabályozott légterű, ultra alacsony oxigén-tartalmú (CA/ULO) hűtőtárolás, Agrárágazat, 9 (2), pp. 88-90
type of document: Journal paper/Article
number of independent citations: 4
language: Hungarian
2007

Sáray, T.: A hűtőlánc és logisztikája., In: Balla, Cs., Siró, I. (szerk.) Élelmiszerbiztonság és-minőség II. Élelmiszertechnológiák, pp. 187-196
type of document: Book chapter/Monography
language: Hungarian
2006

Emekandoko, A., Horti, K., Sáray, T.: Chances of keeping quality of fresh, raw, early potatoes, with special regard to storage in controlled atmosphere., Acta Alimentaria, 35 (4), pp. 493-500
type of document: Journal paper/Article
impact factor: 0.250
number of independent citations: 11
language: English
2006

Sáray, T.: Lehetőségek és korlátok: zöldségfélék hűtőtárolása szabályozott légtérben (1.,2.), Hűtőipar, 54, (2., 3.), pp. 6-10
type of document: Journal paper/Article
number of independent citations: 19
language: Hungarian
2002

Sáray, T.: Élelmiszerek tartósítása hűtőkezeléssel. Élelmiszerek hűtőtárolása., In Beke, Gy. (szerk.) Hűtőipari Kézikönyv 2., 7-23, 50-82, 96-101, 177-287, 167 p.
type of document: Book chapter/Monography
number of independent citations: 46
language: Hungarian
1996

Sáray, T., Zackel, E., Csillag, A., Horti, K.: Structural and other alterations in plant tissues caused by quick-freezing and storage time., Acta Alimentaria, 25, (4), pp. 343-355
type of document: Journal paper/Article
impact factor: 0.250
number of independent citations: 10
language: English
1987

Sáray, T.: Storage studies with Hungarian paprika (Capsicum annuum L.) and cauliflower (Brassica cretica) used for preservation., Acta Horticulturae, 220, pp. 503-509
type of document: Journal paper/Article
impact factor: 1.910
number of independent citations: 27
language: English
1979

Sáray, T., Almási, E.: CA storage stability of tomatoshaped paprika (Capsicum annuum L.), Bulletin de l'Institut International du Froid, Paris, 59 (4), pp. 1154-1154
type of document: Journal paper/Article
impact factor: 1.000
number of independent citations: 16
language: English
1963

Vas, K., Sáray T.: Methode zur Bestimmung des Reifegrades von grünen Erbsen und Anwendung bei Sortenversuchen., Die Kälte, 16, pp. 395-398
type of document: Journal paper/Article
number of independent citations: 18
language: German
Number of independent citations to these publications:156 
Scientometric data
Saját közlemény- és idézőlista Publication list in MTMT is not accessible.
number of scientific publications that meet accreditation criteria:
51 
number of scientific publications:
102 
monographs and professional books:
0 
monographs/books in which chapters/sections were contributed:
6 
scientific publications published abroad that meet the accreditation criteria:
30 
publications not in Hungarian, published in Hungary, meeting the accreditation criteria:
5 
number of independent citations to scientific publications and creative works:
187 
further relevant information regarding accreditation (in Hungarian)
A kutatási terület specialitása miatt a folyóiratok zöme az SCI listán nem szerepel. A hatástényező kialakításához szükséges információ a szerkesztőségekből származik. a kumulatív impaktfaktor és az összes hivatkozás feltüntetésénél könyvrészletek esetében az általánosan használt (becsült) értéket vettem figyelembe. (to be translated)


2024. IV. 17.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
All rights reserved © 2007, Hungarian Doctoral Council. Doctoral Council registration number at commissioner for data protection: 02003/0001. Program version: 2.2358 ( 2017. X. 31. )