Print preview VALIDITY EXPIRED This page was not yet approved. Publications |
2018
from data base, 2022. II. 08. |
Korcz Evelin, Süle Judit, Varga László, Kerényi Zoltán: Streptococcus thermophilus exopoliszacharid-termelésének genomszintű jellemzése, In: Szalka, Éva (szerk.) XXXVII. Óvári Tudományos Napok, 2018. november 9-10., VEAB Agrártudományi Szakbizottság; Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (2018) pp. 50-58. type of document: Part of book/Proceedings Paper language: Hungarian
|
2014
from data base, 2022. II. 08. |
Varga L, Süle J, Nagy P: Short communication: Survival of the characteristic microbiota in probiotic fermented camel, cow, goat, and sheep milks during refrigerated storage, JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 97: (4) pp. 2039-2044. type of document: Journal paper/Article number of independent citations: 35 language: English URL |
2014
from data base, 2022. II. 08. |
Varga L, Süle J, Nagy P: Short communication: Viability of culture organisms in honey-enriched acidophilus-bifidus-thermophilus (ABT)-type fermented camel milk, JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 97: (11) pp. 6814-6818. type of document: Journal paper/Article number of independent citations: 13 language: English URL |
2014
from data base, 2022. II. 08. |
Süle J, Kőrösi T, Hucker A, Varga L: Evaluation of culture media for selective enumeration of bifidobacteria and lactic acid bacteria, BRAZILIAN JOURNAL OF MICROBIOLOGY 45: (3) pp. 1023-1030. type of document: Journal paper/Article number of independent citations: 56 language: English URL |
2012
from data base, 2022. II. 08. |
Süle J, Varga L: Savanyítással tartósított tejtermékek probiotikus mikrobiótájának vizsgálata az eltarthatóság során, KONZERVÚJSÁG 60: (3-4) pp. 63-65. type of document: Journal paper/Article language: Hungarian
|
2012
from data base, 2022. II. 08. |
Süle J, Kőrösi T, Takács G, Hucker A, Varga L: Tejsavbaktériumok és bifidobaktériumok élősejt-számának meghatározására szolgáló tenyésztéses eljárások összehasonlító értékelése, In: Kovácsné, Gaál Katalin (szerk.) A magyar mezőgazdaság - lehetőségek, források, új gondolatok: XXXIV. Óvári Tudományos Nap, Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (2012) pp. 381-385. type of document: Part of book/Proceedings Paper language: Hungarian URL |
2012
from data base, 2022. II. 08. |
Varga L, Süle J, Szigeti J: Stimulation of probiotic lactobacilli and bifidobacteria in cultured dairy foods, In: Neményi, M; Heil, B (szerk.) The Impact of Urbanization, Industrial and Agricultural Technologies on the Natural Environment : International Scientific Conference on Sustainable Development and Ecological Footprint, Nemzeti Tankönyvkiadó (2012) VSSz type of document: Part of book/Proceedings Paper number of independent citations: 7 language: English Full text |
2010
from data base, 2022. II. 08. |
Süle J, Tóth T, Zsédely E, Varga L: A pro- és prebiotikumok szerepe a monogasztrikus és a kérődző állatok takarmányozásában, In: Kovácsné, Gaál Katalin (szerk.) A magyar élelmiszergazdaság jövője a KAP reform tükrében : XXXIII. Óvári Tudományos Nap, Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (2010) p. CD. type of document: Part of book/Proceedings Paper language: Hungarian URL |
2009
from data base, 2022. II. 08. |
Süle Judit, Varga László: Méz hatása egy probiotikus savanyú tejtermék mikrobiótájának alakulására (Influence of honey on the viability of microbiota in a probiotic fermented milk), TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT 69: (1) pp. 17-22. type of document: Journal paper/Article number of independent citations: 1 language: Angol, Magyar
|
2008
from data base, 2022. II. 08. |
Süle J, Varga L: Akácméz hatása egy ABT-típusú probiotikus savanyított tej termékazonos mikroorganizmusainak tárolás alatti alakulására, In: Kovácsné, Gaál Katalin (szerk.) Élelmiszer-gazdaságunk kérdőjelei napjainkban, Nyugat-magyarotszági Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar (2008) pp. 1-4. type of document: Part of book/Proceedings Paper language: Angol, Magyar URL |
| Number of independent citations to these publications: | 112 |
|
|