Login
 Forum
 
 
Data sheet of PhD student
 Print preview
Personal data
Zsófia Nóra Fábri
name Zsófia Nóra Fábri
name of institution Széchenyi István University, Győr
doctoral school SzE Wittmann Antal Crop-, Animal- and Food Sciences Multidisciplinary Doctoral School
Contact details
E-mail address fsophie20gmail.com
phone number +36 96 566-653
Supervision
thesis supervisor László Varga
co-supervisor Péter Nagy
one supervisor or with co-supervisor co-supervisor
degree PhD
starting of doctoral studies 2012
date of final certificate (year,month) 2015/01
year in which degree was obtained 2018
diszertáció Doi/handle link (thesis, statements)
data of the public discussion defense
Employment
2014 - Széchenyi István University, Győr
other (not specified) (egyetemi tanársegéd)
Publications
2017

Nagy P, Fábri Zs N, Varga L, Reiczigel J, Juhász J: Effect of genetic and nongenetic factors on chemical composition of individual milk samples from dromedary camels (Camelus dromedarius) under intensive management, JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 100: (11) pp. 8680-8693.
type of document: Journal paper/Article
language: English
DOI 
2016

Fábri Zs N, Varga L, Reiczigel J, Nagy P: A nyers tevetej beltartalmának hosszú távú nyomon követése és a beltartalmat befolyásoló tényezők [Long-term monitoring of changes in physicochemical composition of raw camel milk (Camelus dromedarius) and factors affecting gross composition], In: Szerk.: Szalka Éva, Szerk.: Bali Papp Ágnes XXXVI. Óvári Tudományos Nap: Hagyomány és innováció az agrár- és élelmiszergazdaságban I-II. Mosonmagyaróvár: Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, 2016. pp. 113-121.
type of document: Part of book/Proceedings Paper
language: Hungarian
2014

Fábri Zs N, Varga L, Nagy P: A tevetej termelése, általános jellemzői, összetétele és egészségre gyakorolt jótékony hatásai. Irodalmi összefoglaló. 1. Fizikai és kémiai jellemzők, fehérje- és zsírtartalom (Production, general characteristics, chemical composition and health benefits of camel milk. Literature review. 1. Physical and chemical properties, protein and fat contents), MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 136: (8) pp. 485-493.
type of document: Journal paper/Review paper
number of independent citations: 3
language: Hungarian
2014

Fábri Zs N, Nagy P, Varga L: A tevetej termelése, általános jellemzői, összetétele és egészségre gyakorolt jótékony hatásai. Irodalmi összefoglaló. 2. Tejcukor-, ásványianyag- és vitamintartalom, egészségügyi előnyök (Production, general characteristics, chemical composition and health benefits of camel milk. Literature review. 2. Lactose, minerals and vitamin contents, health benefits), MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 136: (9) pp. 553-557.
type of document: Journal paper/Review paper
number of independent citations: 2
language: Hungarian
2014

Fábri Zs N, Varga L, Nagy P: A tevetej jellemző tulajdonságai és emberi egészségre gyakorolt jótékony hatásai, In: Szerk.: Sn XXXV. Óvári Tudományos Nap: A magyar és nemzetközi agrár- és élelmiszer-gazdaság lehetőségei [előadások és poszterek teljes anyaga CD]. Mosonmagyaróvár: Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, 2014. pp. 219-223.
type of document: Part of book/Proceedings Paper
language: Hungarian
URL 
2012

Kapcsándi Viktória, Lakatos Erika, Fábri Zsófia Nóra, Neményi Miklós: Narancslé mikrohullámú hőkezelése, ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS 54: (2) pp. 39-44.
type of document: Journal paper/Article
number of independent citations: 1
language: Hungarian
Full text 
Number of independent citations to these publications:
Scientometric data
list of publications and citations
number of scientific publications that meet accreditation criteria:
6
number of scientific publications:
8
monographs and professional books:
0
monographs/books in which chapters/sections were contributed:
 
number of independent citations to scientific publications and creative works:
6
Research
research area The PhD topic is to study the external and internal factors affecting camel milk composition and somatic cell content. This area has not been widely studied.
research field in which current research is conducted food sciences


2024. IV. 17.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
All rights reserved © 2007, Hungarian Doctoral Council. Doctoral Council registration number at commissioner for data protection: 02003/0001. Program version: 2.2358 ( 2017. X. 31. )