Login
 Forum
 
 
Hallgatói adatlap
 Print preview
Personal data
Zsófia Nóra Fábri
name Zsófia Nóra Fábri
year of birth 1987
name of institution Széchenyi István University, Győr
doctoral school SzE Wittmann Antal Crop-, Animal- and Food Sciences Multidisciplinary Doctoral School
Contact details
E-mail address fsophie20gmail.com
Supervision
thesis supervisor László Varga
co-supervisor Péter Nagy
one supervisor or with co-supervisor co-supervisor
degree PhD
starting of doctoral studies 2012
foreseen date of final certificate (year,month) 2015/01
date of final certificate (year,month) 2015/01
deadline to accomplish doctoral procedure(year,month) 2017/01
Employment
2014 - Széchenyi István University, Győr
other (not specified) (egyetemi tanársegéd)
Publications
2014

Fábri Zs N, Varga L, Nagy P: A tevetej termelése, általános jellemzői, összetétele és egészségre gyakorolt jótékony hatásai. Irodalmi összefoglaló. 1. Fizikai és kémiai jellemzők, fehérje- és zsírtartalom (Production, general characteristics, chemical composition and health benefits of camel milk. Literature review. 1. Physical and chemical properties, protein and fat contents), MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 136: (8)
type of document: Journal paper/Review paper
language: Hungarian
2014

Fábri Zs N, Nagy P, Varga L: A tevetej termelése, általános jellemzői, összetétele és egészségre gyakorolt jótékony hatásai. Irodalmi összefoglaló. 2. Tejcukor-, ásványianyag- és vitamintartalom, egészségügyi előnyök (Production, general characteristics, chemical composition and health benefits of camel milk. Literature review. 2. Lactose, minerals and vitamin contents, health benefits), MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 136: (9)
type of document: Journal paper/Review paper
language: Hungarian
2014

Fábri Zs N, Varga L, Nagy P: A tevetej jellemző tulajdonságai és emberi egészségre gyakorolt jótékony hatásai, In: Szerk.: Schmidt R, Szerk.: Bali Papp Á XXXV. Óvári Tudományos Nap: A magyar és nemzetközi agrár- és élelmiszer-gazdaság lehetőségei [előadások és poszterek teljes anyaga CD]. Mosonmagyaróvár: Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, 2014. pp. 219-223.
type of document: Part of book/Proceedings Paper
language: Hungarian
2012

Kapcsándi Viktória, Lakatos Erika, Fábri Zsófia Nóra, Neményi Miklós: Narancslé mikrohullámú hőkezelése, ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS: NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM MOSONMAGYARÓVÁRI MEZŐGAZDASÁG- ÉS ÉLELMISZERTUDOMÁNYI KAR KÖZLEMÉNYEI 54: (2)
type of document: Journal paper/Article
language: Hungarian
Full text 
Number of independent citations to these publications:
Scientometric data
list of publications and citations
number of scientific publications that meet accreditation criteria:
 
number of scientific publications:
 
monographs and professional books:
 
monographs/books in which chapters/sections were contributed:
 
number of independent citations to scientific publications and creative works:
 
Research
research area The PhD topic is to study the external and internal factors affecting camel milk composition and somatic cell content. This area has not been widely studied.
research field in which current research is conducted food sciences

 
All rights reserved © 2007, Hungarian Doctoral Council. Doctoral Council registration number at commissioner for data protection: 02003/0001. Program version: 1.2318 ( 2016. XI. 26. )