Login
 Forum
 
 
Personal data sheet
 Print preview
personal data approved: 2016. II. 03.
Personal data
Géza Hitka
name Géza Hitka
year of birth 1982
name of institution
doctoral school
SzIE Doctoral School of Food Sciences (Academic staff member)
accreditation statement submitted to: Szent István University, Gödöllő
Contact details
E-mail address Hitka.Gezaetk.szie.hu
phone number +36 1 482-6062
own web page
Academic title
scientific degree, title Ph.D.
year degree was obtained 2011
discipline to which degree belongs food sciences
institution granting the degree Corvinus University of Budapest
Employment
2016 - Szent István University, Gödöllő
university professor or researcher
Thesis topic supervisor
number of doctoral students supervised until now 0.5
number of students who fulfilled course requirements 0
students who obtained their degrees:
students with degree granting in process:
(50%) Lien Nguyen Le Phoung PhD (2018/12)  DSFS
Research
research area Postharvest treatment, Controlled atmosphere storage technology, Application of 1-MCP
research field in which current research is conducted food sciences
agricultural engineering
Publications
2014

Hitka Géza, Zsom Tamás: Innovációk a zöldség-gyümölcs hűtőtárolásban, ÉRTÉKÁLLÓ ARANYKORONA XIV: (5-6) pp. 17-19.
type of document: Journal paper/Article
language: Hungarian
2014

Zsom T, Zsom-Muha V, Dénes D, Hitka G, Nguyen L, Felföldi J: Non-destructive postharvest quality monitoring of different pear and sweet pepper cultivars, ACTA ALIMENTARIA 43: (Suppl 1) pp. 206-214.
type of document: Journal paper/Article
impact factor: 0.427*
language: English
DOI 
2014

Hitka Géza, Zsom Tamás, Nguyen L P L , Balla Csaba: EFFECT OF 1-METHYLCYCLOPROPENE ON ‘BOSC KOBAK’ PEARS, ACTA ALIMENTARIA 43: pp. 73-77.
type of document: Journal paper/Article
impact factor: 0.427*
language: English
2014

Hitka G, Dalmadi I, Balla Cs: Kajszi érettségi állapotának meghatározása roncsolásmentes módszerek alkalmazásával, ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA LXVIII: (1) pp. 12-20.
type of document: Journal paper/Article
language: Hungarian
2013

Hitka G: Hűtőházi tárolás fontossága a zöldség gyümölcs árutermelésben., ÉRTÉKÁLLÓ ARANYKORONA 13: (10) pp. 9-11.
type of document: Journal paper/Article
language: Hungarian
2013

Csiszár L, Hitka G, Thurn L: Smartfresh Minőségi rendszer alkalmazása az étkezési körténél, ZÖLDSÉG- ÉS GYŰMÖLCSPIAC: AZ ORSZÁGOS ZÖLDSÉG TERMÉKTANÁCS ÉS A MAGYAR GYŰMÖLCS SZÖVETSÉG ÉS TERMÉKTANÁCS LAPJA XVII: (6) pp. 18-19.
type of document: Journal paper/Article
language: Hungarian
2011

Dalmadi István, Fail József, Hitka Géza, Balla Csaba: SPME-GC technika alkalmazása élelmiszer-technológiai kutatásokban, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 57: (2) pp. 99-110.
type of document: Journal paper/Article
language: Hungarian
2010

Hitka G, Balla Cs: Új vizsgálati módszerek kajszifajták oxigénküszöb értékének meghatározására., ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA LXIV: (1) pp. 27-28.
type of document: Journal paper/Article
language: Hungarian
2009

Hitka Géza, Kápolna Beáta: Hűtőházak típusai, HŰTŐIPAR 53: (3) pp. 11-12.
type of document: Journal paper/Article
language: Hungarian
2009

Balla Cs, Hitka G, Horti K, Dalmadi I, Polyákné Fehér K, Árva J, Apali Szabó J, Csukáné Nemes M, Jónás G, Pásztorné Huszár K: Kajszi és alma szabályozott légterű tárolási technológiájának fejlesztése, In: Szerk.: Tóth Magdolna Alma és kajszi project. Budapest: Magyar Mezőgazdaság Kft., 2009. pp. 34-39.
type of document: Part of book/Könyvfejezet (to be translated)
language: Hungarian
Number of independent citations to these publications:
Scientometric data
list of publications and citations
number of scientific publications that meet accreditation criteria:
35
number of scientific publications:
46
monographs and professional books:
0
monographs/books in which chapters/sections were contributed:
1 
number of independent citations to scientific publications and creative works:
15

 
All rights reserved © 2007, Hungarian Doctoral Council. Doctoral Council registration number at commissioner for data protection: 02003/0001. Program version: 1.2318 ( 2016. XI. 26. )